ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Αστάνα 2-1 (2-3): Το πάλεψαν...αλλά δεν τα κατάφεραν οι κιτρινόμαυροι

 


Ο Άρης Θεσσαλονίκης αν και πάλεψε και έδειξε ποιότητα στο παιχνίδι του, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αστάνα, χάνοντας στο τέλος της παράτασης με 3-2 συνολικά (2-1). Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και είχαν ως στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους  2-0 από το πρώτο αγώνα, με την κατοχή να είναι 85%-15% υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Άρης απείλησε τόσο με τον Μπρούνο Γκάμα όσο και με τον Μαντσίνι, ενώ ο Μάνος στο 35' λεπτό από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος, με την Αστάνα να μην μπορεί να αντιδράσει. Από κόρνερ του Μπρούνο Γκάμα, ο Σάσα με κεφαλιά έκανε το 2-0 (77' λεπτό) και με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι οδηγούνταν στην παράταση.

Στα τελευταία λεπτά της κανονικής περιόδου, ο Ματέο Γκαρσία, που είχε εισέλθει στο παιχνίδι πριν από είκοσι λεπτά, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη κάρτα) λόγω σκληρού μαρκαρίσματος σε παίκτη της ομάδας του Καζακστάν. Οι δύο ομάδες πήγαν με το 2-0 στην παράταση, με τους φιλάθλους και την ομάδα των κιτρινόμαυρων να έχουν πολλά παράπονα από τον Ιταλό διαιτητή Φάμπρι και με τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη να πηγαίνει προς το μέρος του.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο και στην παράταση, με μεγαλύτερες ευκαιρίες του Μάνου στο 101' λεπτό με τετ-α-τετ και την διπλή ευκαιρία με Μπεναλουάν για Σάσα για τον Άρη στο 113' λεπτό, με τον νεοεισερχόμενο τερματοφύλακα της Αστάνα, Ζαρίτσκι να κρατάει το 2-2. Η ομάδα από το Καζακστάν σκόραρε στο 120' λεπτό με τον Μπίτρι και κάνοντας το συνολικό 3-2 (1-1 στην κανονική περίοδο), πήρε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ενδεκάδα Άρη: Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Μάνος.

-Ενδεκάδα Αστάνα: Νεποχόντοφ, Μπεισεμπέκοφ, Τομάσεβιτς, Μπίτρι, Ρουκάβινα, Κουάτ, Τσουπέρκα, Εμπόνι, Ευγένιο, Τομάσοφ, Μπαρσεγκιάν



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code