ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέφτσι Μπακού-Ολυμπιακός 0-1 : Νίκησε ξανά, προκρίθηκε και συνεχίζει.


Ο Ολυμπιακός με γκόλ του Μασούρα στο 15ο λεπτό, επικράτησε εκτός έδρας με 0-1 την Νέφτσι στο Μπακού και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με το ίδιο σκορ και στο πρώτο ματς του ''Γ. Καραϊσκάκης'' και με δύο νίκες, πέρασε εύκολα το εμπόδιο των Αζέρων, περιμένοντας να αντιμετωπίσει μία εκ των Λουτογκόρετς και Μούρα στην επόμενη φάση.

Παρά τις απουσίες, η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς δεν απειλήθηκε από την Νέφτσι σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Οι ερυθρόλευκοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκόλ, ειδικά στο β ημίχρονο με τον Χασάν, είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους. Καλή απόδοση από τον νεαρό Σουρλή στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Σούπερ ο Σισέ σε ρόλο αριστερού μπακ!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε χωρίς κάποια σημαντική στιγμή, μπροστά από τις δύο εστίες, με τις ομάδες να προσπαθούν να επιτεθούν κυρίως με μακρινές σέντρες και γεμίσματα. Οι Αζέροι μπήκαν με αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο όμως όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ολυμπιακός ισορροπούσε το παιχνίδι.

Στο 15ο λεπτό μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ! Μετά από λάθος στην άμυνα των Αζέρων, ο Σισέ βρέθηκε απέναντι από τον Μαμάντοφ, που κατάφερε σε πρώτο χρόνο να αποσοβήσει το γκολ. Ο Βαλμπουενά πήρε το ριμπάουντ και με ένα έξυπνο γέμισμα μέσα στην μικρή περιοχή, βρήκε τον Μασούρα αφύλακτο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Η Νέφτσι προσπάθησε να απαντήσει όμως το σούτ του Μπουγκρίνε από καλή θέση, έξω από την μεγάλη περιοχή στο 19', πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη.

Στο 27ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του! Ο Χασαν πήρε την μπάλα στην γραμμή της μεγάλη περιοχής, τροφοδότησε τον Σουρλή που βρισκόταν δίπλα του, όμως το δυνατό του σούτ πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Νέφτσι. Στο 37ο λεπτό η Αζέροι απάντησαν στην ευκαιρία των ερυθρόλευκων : Μετά από έξυπνη πάσα του Χαραμίζ από την δεξιά πλευρά ,ο Μαχμούντοφ βρέθηκε σε καλή θέση, πλάγια μέσα στην μεγάλη περιοχή του Τζολάκη, όμως το σούτ του κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Ολυμπιακού και έφυγε κόρνερ.

Στο 40ο λεπτό ο Κολί βρέθηκε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, βρήκε λίγο ελεύθερο χώρο,κερδίζοντας μερικά μέτρα, επιχείρησε ένα συρτό σούτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζολάκη. Στο 43ο λεπτό ο Σισέ έκανε μία όμορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά, επιχείρησε ένα σούτ με καλές προϋποθέσεις, όμως η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Στάνκοβιτς και έφυγε κόρνερ.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την διακοπή του ημιχρόνου με τους Πειραιώτες να έχουν πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 57ο λεπτό ο Ολυμπιακός βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκόλ! Μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά από τα αριστερά και αλλεπάλληλες κόντρες μέσα στην περιοχή της Νέφτσι, ο Χασαν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μαμάντοφ, όμως ο τερματοφύλακας των Αζέρων κατάφερε και έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο 64' ο Σισέ έκανε μία άλλη μία όμορφη κούρσα από την αριστερή πλευρά, βρήκε ελεύθερο χώρο , έκανε ένα καλό σούτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαμάντοφ.

Στο 77' ο Χασάν έχασε κι άλλη τεράστια ευκαιρία. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Νέφτσι, ο Ραντζέλοβιτς έστρωσε την μπάλα στον Αιγύπτιο, ο οποίος αφύλακτος μέσα στην μικρή περιοχή ,δεν κατάφερε να κερδίσει εξ επαφής -για δεύτερη φορά- τον Μαμάντοφ.

Στο 81ο λεπτό η Νέφτσι έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λαουάλ σέντραρε πολύ έξυπνα από τα δεξιά, ο Κολί βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή, όμως δεν κατάφερε να σουτάρει όπως ήθελε, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι και οι Πειραιώτες με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code