ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έδειξε χαρακτήρα η Αυστρία που υπέταξε την Βόρεια Μακεδονία !


Πρεμιέρα με το δεξί για την Αυστρία που κατάφερε να κερδίσει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης πρώτη φορά μετά το 1990. 

Νίκη με 3-1 απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία που έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε μεγάλο τουρνουά.

Α' Ημίχρονο

Ένα πρώτο μέρος που χαρακτηρίστηκε από την δυναμική που είχαν οι επαφές των παικτών μεταξύ τους και όχι τόσο για την παραγωγή φάσεων. Η Βόρεια Μακεδονία έπαιξε το συνηθισμένο της αμυντικό παιχνίδι που την έφερε και στην "παρθενική" της εμφάνιση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Το πρώτο τέρμα ήρθε στο 18' με τον Λάινερ να υποδέχεται εκπληκτικά την μπαλιά που του έγινε και από την πλάγια γραμμή του άουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υποδειγματικό πλασέ για το 1-0. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει με την Βόρεια Μακεδονία να εκμεταλλεύεται λανθασμένο μπλοκάρισμα του τερματοφύλακα της και τον Πάντεφ να κάνει από κοντά το 1-1 με πλασέ σε κενή εστία στο 28'.

Β' Ημίχρονο

Τελείως διαφορετικό το σκηνικό στο δεύτερο 45λεπτο που είχε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, με τους Αυστριακούς όμως να είναι πιο ουσιαστικοί. Το παιχνίδι άνοιξε αρκετά άλλωστε χάρις στην πρωτοβουλία της Αυστρίας να κάνει παιχνίδι. Το γκολ τελικά για το 2-1 ήρθε στο 78' χάρις σε σέντρα του Αλάμπα και προβολή του Γκρέγκοριτς από το ύψος της μικρής περιοχής. Το κερασάκι στην τούρτα στο 90' με τον Αρναούτοβιτς να μπαίνει στην περιοχή να περνά αντίπαλο τερματοφύλακα και έτσι να γράφει το 3-1 που έμελε να μείνει μέχρι και το τέλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code