ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αγγλία-Κροατία 1-0: Χρύσος Στέρλινγκ και "Λιοντάρια" για την πρώτη θέση

Η Αγγλία υποδέχτηκε στο Λονδίνο τους Κροάτες για την πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Euro 2020. Έπειτα από μια αναμέτρηση τακτικής και δύναμης κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0, πέρνοντας ισχυρό κεφάλι για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ραχίμ Στέρλινγκ. 

1o Ημίχρονο

Το πρώτο μέρος χαρακτηρίστηκε από λάθη, σκληρές μονομαχίες, πολλά τρεξίματα, αλλά και λίγες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι άνηκε στους Άγγλους, οι οποίοι στο πρώτο μισό ήταν καταιγιστικοί. Μάλιστα μόλις στο 6ο λεπτό δημιούργησαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία με τον Φόντεν να σουτάρει με το αριστερό και να βρίσκει το δοκάρι της Κροατικής εστίας. Δύο λεπτά αργότερα ο Φίλιπς ξαναχτυπάει για τους γηπεδούχους, με μακρινό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Λιβάκοβιτς. Όλο το σούσουρο μέχρι το 22 όπου από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με κανέναν από τους δύο αντιπάλους να μην μπορεί να επιβληθεί. Μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων ένα βολέ του Πέρισιτς μέσα στην περιοχή, το οποίο ωστόσο κατέληξε αρκετά ψηλά, άουτ. Λήξη ημιχρόνου χωρίς επιπλέον λεπτά καθυστερήσεων και με τον Ντανιέλε Ορσάτο να κιτρινίζει μονάχα τον Τσαρλέτα-Τσαρ για ένα χέρι.

2ο Ημίχρονο

Σε παρόμοιο τέμπο και το δεύτερο μέρος, στο οποίο ωστόσο είδαμε αυτό που έλλειπε απ' το πρώτο. Προφανώς ένα τέρμα, το οποίο έφτασε από τα πόδια του Στέρλινγκ στο 57'  έπειτα από μαγική κάθετη με το αριστερό που του έκανε ο Φίλιπς. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κέιν άγγιξε και το 2-0, με τον ίδιο να μη καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα την ώρα που συγκρούονταν με το δοκάρι των Κροατών. Εξαιρετική αμυντική λειτουργία από τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ οι οποίοι δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους φιλοξενούμενους και πήραν μία σπουδαία νίκη έπειτα από 94 λεπτά παιχνιδιού. Ο Ιταλός ρεφ τιμώρησε με κίτρινη τους Φόντεν (για σμπρώξιμο) και Κόβασιτς-Μπρόζοβιτς για επικίνδυνο παιχνίδι.

Τελικές: 8(6)-7(5)

Κατοχή: 50%-50%

Συνέσεις:

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μινγκς, Τρίπιερ, Φίλιπς, Ράις, Φόντεν (71' Ράσφορντ), Μάουντ, Στέρλινγκ (90+2' Κάλβερτ Λιούιν), Κέιν (82' Μπέλιγχαμ)

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Βρσάλκο, Βίντα, Τσάλετα Τσαρ, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς (70' Βλάσιτς), Κόβατσιτς, Κράμαριτς (70' Μπρέκαλο), Ρέμπιτς (78' Πέτκοβιτς), Πέρισιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code