ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολλανδία - Αυστρία: Μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου

 


Στη μάχη της 2ης αγωνιστικής ρίχνονται σήμερα το βράδυ (17/6, 22:00) οι Ολλανδοί με τους Αυστριακούς για την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι Ολλανδοί, την περασμένη Κυριακή (13/6) επικράτησαν 3-2 της Ουκρανίας. Σε ένα ματς, στο οποίο είχαν ως απόλυτο MVP τον Ντέλνζελ Ντάμφρις που σκόραρε στο 85'.

Οι Αυστριακοί από την άλλη κέρδισαν με 3-1 την Βόρεια Μακεδονία. Σε ένα ματς πολύ δύσκολο σε σχέση με αυτό που δείχνει το σκορ. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως στο γκολ του Αρναούτοβιτς στο τέλος ο ίδιος είπε βαριές κουβέντες απέναντι στον Αλιόσκι, με την UEFA να τον τιμωρεί με μία αγωνιστική.

Στα νέα των δύο ομάδων, σε ό, τι αφορά τους Ολλανδούς, ο Ντε Μπουρ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ντε Λιχτ, ο οποίος προερχόμενος από τραυματισμό απουσίασε από το προηγούμενο παιχνίδι. Ενώ, για τη Αυστρία, δεν υπάρχει άλλη απουσία πλην εκείνης του Αρναούτοβιτς. Με τον Γκρέγκοριτς να διεκδικεί θέση βασικού.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Ντάμφρις, Τίμπερ, Ντε Φράι, Μπλιντ, Φαν Άανχολτ, Ντε Ρουν, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Βέγκχορστ.

Αυστρία: Μπάχμαν, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Ούλμερ, Λάιμερ, Σλάγκερ, Αλάμπα, Σάμπιτσερ, Κάλαϊτζιτς, Μπαουμγκάρτνερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code