ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιταλία - Ελβετία: Λοκα(τρέλα) η Ιταλία καθάρισε εύκολα την Ελβετία

 

Με τον Μανουέλ Λοκατέλι να κάνει το ματς της ζωής του και τον Ιμόμπιλε να κλείνει το σκορ, η Ιταλία επικράτησε με σχετική ευκολία της Ελβετίας με 3-0, δείχνοντας έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Α ημίχρονο: Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, για την Ιταλία στο 11 λεπτό όταν ο Σπινατσόλα έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, η κεφαλιά του Ιμόμπιλε όμως θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια του Ζόμερ.

Γκοοοολ για την Ιταλία στο 26, ο Μπεράρντι πήρε την μπάλα από τα δεξιά μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έκοψε στον Λοκατέλι όπου με πλασέ διαμόρφωσε εύκολα το 1-0.

Στο 42 ο Ιμόμπιλε, θα μπει στην περιοχή όμως ο Ζόμερ είχε κλείσει καλά τον χώρο και το πλασέ του Τσίρο θα το αποκρούσει εύκολα.

Β ημίχρονο: Γκοοοολ για την Ιταλία στο 52 ο Λοκατέλι ανενόχλητος έξω από την περιοχή, θα σουτάρει και θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ζόμερ.

Πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ελβετία στο 64. Ο Ελβέντι μπήκε στην περιοχή, έδωσε αριστερά στον Ζούμπερ όπου με κοντινό πλασέ θα αναγκάσει τον Ντοναρούμα στην πρώτη του απέκρουση στο τουρνουά.

Στο 75 ο Κιέζα έκανε την κούρσα πάσαρε στον Ιμόμπιλε, ο τελευταίος σούταρε όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Γκοοοολ στο 85 ο Ιμόμπιλε, έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε χαμηλά στην δεξιά γωνία του Ζόμερ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code