ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δανία-Βέλγιο: Τα ρέστα τους για πρόκριση και Έρικσεν οι Σκανδιναβοί

 


Σπουδαία αναμέτρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19:00 ανάμεσα σε Δανία και Βέλγιο στην πρωτεύουσα των Σκανδιναβών. Με τον διαιτητή σταρ Κάιπερς, οι δύο ομάδες ρίχνονται στην μάχη για την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του Β ομίλου του Euro 2020. Βλέποντας χθες τους Ρώσους να βάζουν φωτιά στον όμιλο, οι γηπεδούχοι ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους ξαναβάλει σε τροχιά πρόκρισης. Από την άλλη το πανίσχυρο Βέλγιο επιθυμεί να τελειώσει από σήμερα κιόλας την υπόθεση πρόκριση.

Τα δεδομένα:

Όσον αφορά τους Δανούς, όπως όλοι θα γνωρίζετε ξεκίνησαν με ήττα απέναντι στην λιγότερο ισχυρή Φιλανδία σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε κάλλιστα να μην πραγματοποιηθεί. Και αυτό διότι όλοι γίναμε μάρτυρες του σοκαριστικού συμβάντος με τον Έρικσεν, ο οποίος έφυγε από την ζωή και επανήλθε... Η Ουέφα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας έστω και αρκετή ώρα μετά, με την ομάδα του Χιούλμαντ ξεκάθαρα μουδιασμένη και επηρεασμένη να μην μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα. Έτσι ένα τέρμα των φιλοξενούμενων και ένα χαμένο πέναλτι, οδήγησαν την ομάδα στην πρώτη ήττα που την φέρνει με την πλάτη στον τοίχο. Πλέον με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν και με 0 βαθμούς, θα παίξουν τα ρέστα τους για την έλευση έστω και ενός βαθμού που θα τους ξαναβάλει σε τροχιά συνέχειας. Τεράστια απουσία, αλλά και μεγάλο κίνητρο η απουσία του μεγάλου αρχηγού τους για τον οποίον αναμένεται να δώσουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη το Βέλγιο, ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και σημείωσε περίπατο στην πρώτη αγωνιστική. Ενάντια στην όχι αμελητέα Ρωσία, σημείωσε ένα αεράτο 3-0 χωρίς καν να πιάσει το πικ της απόδοσης του. Έπαιξε εξαιρετικά ποδόσφαιρο τακτικής, δεν απειλήθηκε αμυντικά και πραγματοποιώντας συντήρηση δυνάμεων και διαχείριση ρόστερ, πραγματοποίησε σβηστά το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρομέλου Λουκάκου, ένας από τους σούπερσταρ της διοργάνωσης ο οποίος λογίζεται υποψήφιος για πρώτος σκόρερ. Σημείωσε δύο τέρματα, αποτελώντας σπουδαίο συντελεστή για το πρώτο τρίποντο. Σήμερα μέσα στην Κοπεγχάγη, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ αναμένεται να παραταχθεί σοβαρή και να παλέψει για την νίκη η οποία θα αποφορτίσει του πάντες, δίνοντας ουσιαστικά από τώρα την πρόκριση για την επόμενη φάση. Μοναδικός απών ο Καστάνιε ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στο μάτι και αναμένεται να επιστρέψει με το πέρας των ομίλων.

Διαιτητής: Mπιόρν Κάιπερς

Πιθανές Ενδεκάδες:

Δανία (Κάσπερ Γιούλμαντ): Σμάιχελ - Κιάερ, Κρίστενσεν, Βέστεργκορντ – Βας, Ντιλέινι, Χόιμπιεργκ, Μέλε – Σκοβ Ολσεν, Πόουλσεν, Μπρέιθγουεϊτ.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά - Αλντεβάιρελντ, Μπογιατά, Φερτόνχεν - Μενιέ, Ντεντόνκερ, Τίλεμανς, Τόργκαν Αζάρ – Μέρτενς, Λουκάκου, Καράσκο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code