ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γερμανία - Ουγγαρία: Για πρωτιά οι γηπεδούχοι, για το απόλυτο "Θαύμα" οι Μαγυάροι

 


Η Γερμανία υποδέχεται την Ουγγαρία στο Μόναχο και την "Αλιάνζ αρένα" στα πλαίσια της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου, με τους γηπεδούχος να αναζητούν τκ τρίποντο για να έχουν ελπίδες για την πρωτιά, ενώ η πόλη καλή Ουγγαρία θέλει την νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 22:00 και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρώσος, Καράσεβ. Στα έξωαγωνιστικά ξεχωρίζει το γεγονός ότι η UEFA δεν έκανε δεκτό το αίτημα της  "Νασιοναλμάνσαφτ", να φωταγωγηθει το γήπεδο της αναμέτρησης στα χρώματα της ΛΑΟΤΚΙ κοινότητας. 

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ δεν έχει δείξει το καλύτερο της αγωνιστικό πρόσωπο στην αρχή  και τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές έχει μια ήττα και μια νίκη. Αρχής γενομένης από την πρεμιέρα που ηττήθηκε και την 2η αγωνιστική που κατάφερε με ανατροπή να επιβληθεί της Πορτογαλίας με 2-4 σε ένα πολύ χορταστικό Παιχνίδι. Η Γερμανία θύμησε ομάδα από τα παλιά έπαιξε ωραία ποδόσφαιρο και ανέτρεψε το σκορ πάρα το γεγονός ότι η ομάδα του Σανρος προηγήθηκε. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι Γερμανοί δεν θα έχουν στην διάθεσή τους Τόμας Μίλερ.

Από την άλλη οι Μαγυάροι κάνουν ένα πάρα απολη καλό Euro και δείχνουν την εικόνα μιας έτοιμης ομάδας που παίζει με στόχο κάθε φορά. Την περασμένη αγωνιστική η Ουγγαρία κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην πρωταθλήτρια Κόσμου Γαλλία, με 1-1, ενώ μάλιστα προηγήθηκε στην αναμέτρηση. Στην πρώτη αγωνιστική δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πορτογαλίας από την οποία ηττήθηκε με 0-3 και έτσι σε ότι αφορά την πρόκριση χρειάζεται νίκη σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη ήττα της Πορτογαλίας, η οποία αντιμετωπίζει την ίδια ώρα της Γαλλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάρκο Ρόσι, ενδέχεται να μην ξεκινήσει στην βασική εντεκάδα τον Άνταμ Σάλαι ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο παιχνίδι με την Γαλλία και αντικαταστάθηκε. 

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι 2 ομάδες ήταν με γηπεδούχους της Γερμανούς το 2016 σε φιλική αναμέτρηση με της Ούγγρους να μην καταφέρνουν να πάρουν την νίκη και τους άλλοτε πρωταθλητές κόσμου να κερδίζουν με 2-0.

Πιθανες ενδεκάδες:

Γερμανία (Γ. Λεβ): Νόιερ, Γκίντερ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Κίμιχ, Γκουντογκάν, Κρόος, Γκοζένς, Γκνάμπρι, Χάβερτς, Γκορέτσκα.

Ουγγαρία (Μ. Ρόσι): Γκουλάτσι, Μπότκα, Όρμπαν, Ατ. Σαλάι, Λόβρεντσιτς, Κλάινσχαϊσλερ, Σέφερ, Νάγκι, Φιόλα, Νίκολιτς, Ρ, Σαλάι.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1. Γαλλία 4 (2-1)

2. Γερμανία 3 (4-3)

3. Πορτογαλία 3 (5-4)

4. Ουγγαρία 1 (1-4)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code