ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σουηδία-Πολωνία (19:00): "Εξασφαλισμένη" η Σουηδία, την νίκη-πρόκριση ψάχνουν οι Πολωνοί


Σουηδία και Πολωνία αναμετρούνται απόψε (19:00) στην Αγία Πετρούπολη, σε ένα ματς που οι Σουηδοί δεν... "καίγονται" ενώ οι Πολωνοί αναζητούν μονάχα τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Η Σουηδία, μετά τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σλοβακία (1-0) αλλά και την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ισπανία (0-0), έχει ήδη προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης, θέλει όμως το θετικό αποτέλεσμα και ειδικότερα την νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, ώστε να έχει καλύτερα πλασαρίσματα στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Ήταν ιδιαίτερα πειστική στις εμφανίσεις της κόντρα σε Ισπανία και Σλοβακία και έρχεται να παίξει το τελευταίο παιχνίδι της για τον όμιλο χωρίς ιδιαίτερο άγχος. 

Από την άλλη πλευρά, οι Πολωνοί αγωνίζονται για την "ζωή" τους απόψε, μιας και θέλουν μόνο νίκη ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μετά την ισοπαλία με την Ισπανία (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική και την ήττα στην πρεμιέρα από την Σλοβακία (1-2), το σύνολο του Πάουλο Σόουζα αναζητά την νίκη-πρόκριση που θα τους "στείλει" στους "16" του Euro 2020. Περιμένουν πολλά από τον μεγάλο τους αστέρα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του γκολ στο τουρνουά με την Ισπανία.

Πιθανές συνθέσεις:

Σουηδία 4-4-2 (Γιάνε Άντερσον): Όλσεν, Λούστιγκ, Ντάνιελσον, Λίντελοφ, Αουγκούστινσον, Λάρσον, Όλσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Ισάκ, Κουάισον.

Πολωνία 3-4-1-2 (Πάουλο Σόουζα): Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Μπεντνάρεκ, Γκλικ, Γιόζβιαχ, Κλιχ, Κριχόβιακ, Λίνετι, Ζιελίνσκι, Σφιντέρσκι, Λεβαντόφσκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code