ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σλοβακία-Ισπανία:Για την υπέρβαση οι "γηπεδούχοι",μόνο νίκη ψάχνει η Ισπανία


 Σλοβακία και Ισπανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (19:00) στην Σεβίλλη.

Οι Σλοβάκοι οι οποίοι έρχονται στην Σεβίλλη με 3 βαθμούς και βρισκόμενοι στην 2η θέση πίσω από την Σουηδία που έχει 4.Η Σλοβακία έχει κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά νικώντας στην πρεμιέρα τους Πολωνούς και στη συνέχεια χάνοντας από τους Σουηδούς δύσκολα πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση και σε εκείνο το παιχνίδι.

Οι Σλοβάκοι που μόνο κερδισμένοι είναι από την μέχρι τώρα πορεία τους σε έναν αρκετό δύσκολο όμιλο, δεν έχουν να αγχωθούν ούτε να φοβηθούν απέναντι στην Ισπανία και θα κυνηγήσουν την υπέρβαση με πίστη και αφοσίωση στο πλάνο τους που τους οδήγησε ως εδώ.

Μόνο νίκη για την Ισπανία 

Οι Ισπανοί απόψε "καίγονται" για νίκη, και μια καλή εμφάνιση, απέναντι σε ένα αρκετά σφιχτό σύνολο που λειτουργεί εξαιρετικά σαν ομάδα.Οι Ισπανοί που μετράνε δύο ισοπαλίες δεν έχουν "πείσει" τους φιλάθλους τους και τα παράπονα για το σύνολο του Λουίς Ενρίκε είναι πολλά.

Ένα από τα πρόσωπα που έχει δεχθεί σφοδρή κριτική είναι ο Άλβαρο Μοράτα ,ο οποίος παρότι σκόραρε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πολωνία, έχασε και με την Πολωνία και με την Σουηδία κάποιες φαινομενικά "άχαστες" ευκαιρίες.

Ο Λουίς Ενρίκε αναμένεται να ανακατέψει την "τράπουλα" για το αποψινό παιχνίδι και να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα με τον Αθπιλικουέτα και τον Μπουσκέτς να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, και με τον Ισπανό προπονητή να έχει σύμμαχο την προϊστορία καθώς σε 6 αναμετρήσεις οι Ισπανοί μετράνε 4 νίκες και μόλις μία ήττα με 15 γκολ υπέρ και 6 κατά.

Πιθανή ενδεκάδα για την Σλοβακία:

Ντουμπάβκα,Χούμποτσαν,Σιάτκα,Σκρίνιαρ,Πέκαρικ,Χάμσικ,Κούτσκα,Χρομάντα,Μακ,Κόσιελνικ,Ντούντα.

Πιθανή ενδεκάδα για Ισπανία:

Ουνάι Σιμόν,Αθπιλικούετα,Έρικ Γκαρσία,Λαπόρτ,Γκαγιά,Γιορέντε,Τιάγκο,Μπουσκέτς,Τζεράρντ Μορένο,Μοράτα,Σαράμπια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code