ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πορτογαλία-Γερμανία: Για την εξασφάλιση πρόκρισης οι Ίβηρες, μάχη επιβίωσης για τα πάντσερ




Μετά την επικράτηση με 3-0 επί της Ουγγαρίας στην Βουδαπέστη, η Πορτογαλία θα πετάξει για το Μόναχο, οπού εκεί θα αντιμετωπίσει την Γερμανία το Σάββατο (19/6, 19:00), με την νασιονάλμανσαφτ να καίγεται για βαθμούς, μετά την ήττα από την Γαλλία με 1-0.

Η Πορτογαλία υπό τις οδηγίες του κόουτς Φερνάντο Σάντος, στο πρώτο παιχνίδι έδειξε ότι έχει την δυναμική να υπερασπιστεί τον τίτλο της ως ευρωπαία πρωταθλήτρια, αλλά έχει και μερικές αστάθειες, που πρέπει να διορθωθούν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε το ρεκόρ με τα γκολ και σκόραρε δύο φορές, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν ότι βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, ενώ εκτός  λόγω ενοχλήσεων ο μπακ Νούνο Μέντες. 

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε για το ματς ότι: «Δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη από τη Γερμανία. Σεβόμαστε την αντίπαλό μας και γνωρίζουμε τα δυνατά της σημεία. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να θεωρεί ότι μπορεί να μας νικήσει εύκολα. Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας».

Για την Γερμανία, νέα απώλεια αποτελεί ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Κλόστερμαν, αλλά και ο Γκνάμπρι αντιμετωπίζει ενοχλήσεις. Ο Χόφμαν δεν θα είναι επίσης διαθέσιμος από το παιχνίδι, ενώ ο Γκορέτσκα θα είναι στην διάθεση για επιλογή από το προπονητή της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ.

Ενδεικτικές ενδεκάδες:

Πορτογαλία (Φ. Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Νέλσον Σεμέδο, Ρούμπεν Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο, Ντανίλο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ντιόγκο Ζότα, Μπρούνο Φερναντες, Μπερναρντο Σίλβα, Ρονάλντο

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Γκίντερ, Χούμελς, Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Γκιντογάν, Κρόος, Γκούσενς, Χάβερτζ, Μίλερ, Γκνάμπρι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code