ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αγγλία-Σκωτία 0-0 : Όλα μηδέν στην βρετανική μάχη

 


Σε ένα δυνατό αλλά μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Αγγλία και Σκωτία ήρθαν ισόπαλες με 0-0 στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου του Euro.Μοιρασμένες οι ευκαιρίες όπως και η κατοχή στον αγώνα για τις δύο ομάδες, με την Αγγλία να μην επιβεβαιώνει τον τίτλο του φοβαρί και την Σκωτία να στέκεται αξιοπρεπέστατα απέναντι στα λιοντάρια.


Ο Αγώνας

Α Ημίχρονο

Η ομάδα του Στίβ Κλάρκ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με την Αγγλία στα πρώτα λεπτά να έχει έναν πιο παθητικό ρόλο και να περιορίζεται στο μισό γήπεδο. 

Παρόλα αυτά η ομάδα του Σάουθγκέιτ ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα : Μετά από κόρνερ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Στόουνς σηκώθηκε ανενόχλητος για κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μάρσαλ. 

Δύο λεπτά αργότερα, στο 13ο λεπτό, μετά από προσωπική προσπάθεια του Στέρλινγκ από αριστερά, ο Μάουντ δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού το σούτ του κατέληξε λίγο άουτ.

Παρά την ασφυκτική πίεση της Αγγλίας για ένα δεκάλεπτο, η ομάδα του Κλάρκ ισορρόπησε τον αγώνα, και προσπάθησε να ανέβει στον αγωνιστικό χώρο και να κρατήσει περισσότερο την μπάλα.

Στο 30ο λεπτό, μετά απο σέντρα του Ρόμπερτσον απο αριστερά, ο Ο'οντόνελ έπιασε ένα πολύ καλό σούτ, ο Πίκφορτ απέκρουσε ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Άνταμς δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

Τα επόμενα λεπτά δεν υπήρχε κάποια μεγάλη ευκαιρία και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διακοπή του ημιχρόνου χωρίς σκορ.

Β Ημίχρονο 

Η Αγγλία μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να πιέσει ψηλά τους Σκωτσέζους. Στο 50ο λεπτό το καλό σούτ του Κέιν έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Σκωτία ήταν αυτή που έχασε ευκαιρία : Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Αγγλίας, ο Ντάικς έκανε ένα όμορφο γυριστό σούτ, μέσα από την μεγάλη περιοχή των Άγγλων, με τον Φόντεν να σώζει με το κεφάλι την εστία του Πίκφορντ.

Στο 74ο λεπτό ήταν η σειρά της Αγγλίας να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία.Μάουντ και Σό συνεργάστηκαν μέσα στην περιοχή του Μαρσαλ, με τον δεύτερο να κάνει το σούτ από πολύ καλή θέση, αριστερά μέσα στην μικρή περιοχή, με το σούτ του να περνάει πολύ κοντά στο αριστερό δοκάρι της Σκωτίας.

Στο 78ο λεπτό η Σκωτία έχασε κι άλλη καλή ευκαιρία.Μετά απο πολύ καλή σέντρα του Ο'ντόνελ , ο Άνταμς με σούτ μέσα απο την μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 90ο λεπτό μετά απο σέντρα του Τζέιμς, ο Ράις απο πολύ κοντά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μάρσαλ, κάνοντας ένα αδύναμο σούτ και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την Αγγλία να βάλει γκολ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code