ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουγγαρία - Γαλλία: Μάτς πρόκρισης για τους ''Τρικολόρ", ''Όλα για όλα'' οι Ούγγροι

 


Ουγγαρία και Γαλλία τίθενται αντιμέτωπες για την δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου του φετινού Euro στις 16:00 στην «Πούσκας Αρένα» , με το παιχνίδι αυτό να κρίνει μια πρόκριση, αλλά και το μέλλον των γηπεδούχων στην διοργάνωση. 

Στην πρεμιέρα οι Ούγγροι δεν τα κατάφεραν παρά την καλή τους εικόνα και ηττήθηκαν με 0-3 από την αρμάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην διοργάνωση, καθώς σημείωσε 2 τέρματα, ενώ σκόραρε και με το αριστερό για πρώτη φορά σε τελική φάση Euro. Όπως και να έχει, παρά την ήττα που το σκόρ της δεν αντικατόπτριζε την εμφάνιση της Ουγγαρίας, ο Μάρκο Ρόσι και οι παίκτες του θα κάνουν ότι μπορούν για να μείνουν ζωντανοί στην διοργάνωση. Στα θετικά για την αποψινή αναμέτρηση είναι το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί με την καλύτερη ενδεκάδα απέναντι στη Γαλλία. Μοναδική απουσία αυτή του μέσου Γκάζνταγκ, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε από την αποστολή λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη μεριά η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ, μπορεί να έβγαλε μάτια με το ποδόσφαιρό της, αλλά κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη με 0-1 επί της Γερμανίας, στο Μόναχο, με το αυτογκόλ του Χούμελς στο 20', ενώ οι Γάλλοι σκόραραν εκ νέου, αλλά το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.. Σήμερα αν η Γαλλία κερδίσει εξασφαλίζει την πρόκριση στην νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Οι ''Τρικολόρ'' παίζουνε ένα συμπαγές ποδόσφαιρο αρκετά αμυντικό, με καταλύτη στο χώρο του κέντρου τον Ενγκολό Καντέ, ο οποίος για μία ακόμα φορά ήταν εξαιρετικός, ενώ μεσοεπιθετικά υπάρχει άφθονο ταλέντο και ποιότητα. Οι Γάλλοι δεν έχουν επίσης απουσίες πέραν του Κομάν ο οποίος έχει πάρει ειδική άδεια για να πλευρό της γυναίκας του καθώς έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Σε ότι αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια, οι Μαγυάροι έχουν το πάνω χέρι καθώς σε 22 αναμετρήσεις, έχουν 12 νίκες, ενώ οι Γάλλοι έχουν πάρει 8 παιχνίδια και 2 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Η τελευταία φορά που Ουγγαρία και Γαλλία  τον Μάιο του 2005 στο σε φιλική αναμέτρηση, εκεί όπου οι Γάλλοι επικράτησαν 2-1.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάτσι, Λόβρεντσιτς, Μπότκα, Ορμπαν, Ατίλα Σάλαϊ, Φιόλα, Κλάινχαϊσλερ, Σέφερ, Νάγκι, Αντάμ Σάλαϊ, Ρόλαντ Σάλαϊ (5-3-2).

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντέζ, Πογκμπά, Λεμάρ, Καντέ, Γκριζμάν, Μπενζεμά, Εμπαπέ (4-3-3).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ.

Η βαθμολογία του Group F:

1. Πορτογαλία: 3 (3-0)

2. Γαλλία: 3 (1-0)

3. Γερμανία: 0 (0-1)

4. Ουγγαρία: 0 (0-3)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code