ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δανία-Φινλανδία: Φορμαρισμένοι οι Δάνοι,ψάχνουν τα πατήματα τους οι Φινλανδοί

 


Πρεμιέρα για τον δεύτερο όμιλο  με ένα ιδιαίτερο αγώνα όπου και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν την νίκη για να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Γιούρο.

Οι Δανοί στα φιλικά προετοιμασίας είχαν μία ισοπαλία με Γερμανία και μία νίκη απέναντι στην Βοσνία με 2-0.Από την άλλη η Φιλανδία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση διοργάνωσης καθώς είχαν εξαιρετική πορεία στα προκριματικά στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας,Τα τελευταία παιχνίδια  πριν την διοργάνωση δεν έδειξε καλό πρόσωπο και ηττήθηκε από Σουηδία και Εσθονία.

Οι Δανοί θα επιδιώξουν να βάλουν γκολ νωρίς στο παιχνίδι όπου και θα εκμεταλλευτούν   τις ενέργειες του Έρικσεν ενώ οι Φινλανδοί θα δώσουν την κατοχή στην Δανία όμως θα προσπαθήσουν  μέσα από στημένες φάσεις  να δημιουργήσουν κινδύνους προς την εστία του Σμάιχελ.Οι Φινλανδοί στηρίζονται πολύ από τους Γκλεν Καμαρά,Τεεμο Πούκι και Λούκα ΧραντετσκιΑπο πλευράς Δανίας ο Κρίστιαν Νοργκόρντ  θα επανέλθει μετά από τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει και του στέρησε την συμμετοχή από τα δύο φιλικά προετοιμασίας.

ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Δανία 4-3-3 :Σμάιχελ – Βας, Κίερ, Κρίστενσεν, Μέλε – Ντιλέινι, Χόιμπιεργκ, Ερικσεν – Πόουλσεν, Βιντ, Μπρέιθγουεϊτ


Φινλανδία 5-3-2 : Χράντετσκι – Ράιταλα, Αραγιουουρι, Ο' Σόνεσι, Τόιβιο, Ούρουνεν – Λοντ, Σπαρβ, Καμαρά – Πόγχιανπαλο, Πούκι



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code