ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βέλγιο Ρωσία: Μία συναρπαστική αυλαία



 Σήμερα (12/6 στις 22:00) στο τελευταίο και  πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας το Βέλγιο του Ρομέλου Λουκάκου αντιμετωπίζει την φιλόδοξη και γηπεδούχο Ρωσία στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Η ομάδα του Βελγίου με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ στο τιμόνι της και με διαθέσιμα όλα της τα αστέρια θα κυνηγήσει φέτος το κάτι παραπάνω στοχεύοντας ακόμη και στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η Ρωσία από την άλλη έχοντας στον πάγκο τον Στανισλαβ Τσερτσέσοφ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στοχεύει σε μία πορεία εφάμιλλη με αυτήν του παγκοσμίου κυπέλλου το 2018 που είχε διεξαχθεί στη Ρωσία.

Η ποιότητα του Βελγίου είναι αδιαμφισβήτητη, το μόνο που μένει είναι να αποτυπωθεί στο γήπεδο κερδίζοντας νίκες οι οποίες θα φέρουν ψυχολογία που θα απογειώσει τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ φτάνοντας στο πολυπόθητο τρόπαιο. Μεσοεπιθετικά οι βέλγοι έχουν απίστευτη ποιότητα την οποία έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια με τον αρχισκόρερ της Ίντερ Ρομέλου Λουκάκου να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του αναλαμβάνοντας μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν και τον πολύπειρο και ποιοτικό μεσοεπιθετικό της Νάπολι Ντρις Μέρτενς να οδηγήσουν τους Βέλγους στην κορυφή.

Οι Ρώσοι έχοντας επιδείξει αρκετά καλή εικόνα στα φιλικά τους παιχνίδια στοχεύουν αρχικά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της οργάνωσης. Με τον Αρτέμ Ντζούμπα σε πολύ καλή φόρμα και τον Γκολόβιν να προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά στη Μονακό έχουν κάθε λόγο να κάνουνε όνειρα και για τη φετινή διοργάνωση.

Πιθανές συνθέσεις:

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεζ)(3-4-2-1):Κουρτουά,Αλντερβάιρελντ,Ντενάγερ,Βερτόνχεν,Μενιέ,Ντεντόνκερ,Τίλεμανς,Καράσκο,Μέρτενς,Θοργκάν Αζάρ, Λουκάκου.

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ)(3-4-2-1): Σούνιν,Μπαρίνοφ,Ντζίκια,Σεμένοφ, Φερνάντες,Ζομπνίν,Οζντόεφ,Κουζάεφ,Μίραντσουκ,Γκολόβιν, Ντζούμπα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code