ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουαλία - Ελβετία: Η Ελβετία τις ευκαιρίες η Ουαλία τον βαθμό

 

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, η Ελβετία ήταν αυτή που ήταν κυρίαρχος του αγώνα κάνοντας πολλές ευκαιρίες, όμως η Ουαλία με 2 ευκαιρίες και έναν εξαιρετικό Γουόρντ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Α ημίχρονο

Πρώτη καλή φάση στο 15 για την Ουαλία, όταν ο Μουρ πήρε την κεφαλιά από κοντά όμως ο Ζόμερ με φοβερή εκτίναξη έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. 

Στο 21 η Ελβετία απάντησε με την πρώτη καλή δική της ευκαιρία, όταν μετά το κόρνερ ο Σαρ, με τακουνάκι προσπάθησε να την στείλει την μπάλα στα δίχτυα όμως ο Γουόρντ έδιωξε με τα πόδια. 

Στο 27 ο Σεφέροβιτς στριφογύριζε στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε η μπάλα πήγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Γουόρντ.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ελβετία στο 41, όταν ο Σεφέροβιτς από τα όρια της περιοχής σούταρε υπό πίεση όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.


Β ημίχρονο: Στο 49 ο Εμπολό έφυγε στην κόντρα, έκανε το σουτ εκτός περιοχής όμως ο Γουόρντ με μια πολύ ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Γκολλλλ για την Ελβετία στο κόρνερ που εκτελέστηκε στο 49, ο Εμπολό πήρε την κεφαλιά και με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για την Ελβετία.

Νέα ευκαιρία του Εμπολό στο 65, όταν μέσα από την περιοχή σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από τα δίκτυα της Ουαλίας.

Γκολλλλ για την Ουαλία στο 74, μετά την κοντινή εκτέλεση κόρνερ ο Μόρερ έκανε την σέντρα και ο Μουρ με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 90 πολύ ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκεζ, ο Εμπολό την κεφαλιά όμως ο Γουόρντ εκτινάχθηκε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code