ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελβετία - Τουρκία: Τεράστια νίκη για την Ελβετία έβαλε τις βάσεις πρόκρισης

 

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο Μπακού, με την Ελβετία να παίρνει την νίκη με 3-1 με πρωταγωνιστές, τους Σακίρι, Σεφέροβιτς και Ζόμερ και να παίρνει την 3 θέση και να περιμένει τους υπόλοιπους ομίλους, για να δει αν περάσει στην επόμενη φάση.

Α ημίχρονο: Στο 4 η πρώτη πολύ καλή φάση στην αναμέτρηση, όταν το σουτ του Αϊχάν μέσα από την περιοχή ο Ζόμερ έπεσε στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε την μπάλα.

Γκολλλλ για την Ελβετία στο 6 λεπτό: Στην πρώτη τους φάση στην αναμέτρηση ο Σεφέροβιτς με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε κάτω χαμηλά στην αριστερή γωνία της μπάλας, αιφνιδιάζει τον Τσακίρ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 16 λεπτό ωραίο σουτ του Τούφαν από πλάγια, ο Ζόμερ έπεσε και έδιωξε την μπάλα.

Στο 23 σουτ του Τούφαν έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Ελβετίας.

Γκοοοολ για την Ελβετία στο 26: Ο Σακίρι είχε χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε το σουτ και η μπάλα πήγε στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Τσακίρ.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ελβετία στο 29, όταν ο Σεφέροβιτς τροφοδότησε τον Σακίρι, όμως ο τελευταίος με το πλασέ του δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Τουρκίας.

Στο 33 σουτάρα του Μούλντουρ, έξω από την περιοχή ο Ζόμερ όμως ήταν και πάλι εκεί καθώς έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 43 φανταστική κούρσα του Μούλντουρ, ο οποίος έκανε το σουτ όμως για 3 φορά στο πρώτο ημίχρονο ο Ζόμερ του αρνήθηκε το γκολ.

Β ημίχρονο: Στο 52 η πρώτη μεγάλη φάση του 2 ημιχρόνου, ο Εμπολό μπήκε στην περιοχή όμως ο Τσακίρ θα κάνει μια εκπληκτική απέκρουση και θα στείλει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 57 ωραία πάσα του Εμπολό στην περιοχή, στον Σακίρι η μπάλα θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ελβετία στο 60, όταν από την ατομική προσπάθεια του Σεφέροβιτς έδιωξε σε κόρνερ ο Τσακίρ.

Γκοοολλλλλ για την Τουρκία: Στο 62 ο Καχβετσί έπιασε ένα απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ζόμερ.

Γκολλλλ για την Ελβετία στο 68: Πανέμορφη πάσα του Ζούμπερ, στον Σακίρι όπου με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στον ουρανό των δικτύων της Τουρκίας.

Δοκάρι για την Ελβετία: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξάκα στο 77 η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσακίρ.

Πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 79, από τον Ουντέρ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code