ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαπόρτα: "Θέλω ο Μέσι να πει το Ναι"


Ο Χουάν Λαπόρτα μίλησε στην ισπανική εφημερίδα Λα Βανγκουάρντια για τα οικονομικά του συλλόγου της Μπαρτσελόνα, μαρτυρώντας ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτή που περίμενε, για το μέλλον του Μέσι αλλά και την επαφή του Αγκουέρο μαζί του, για τις προσθήκες που θα γίνουν αλλά και την ανάγκη για μια νέα Ευρωπαϊκή Λίγκα.

Για τον σύλλογο:

"Ο σύλλογος είναι χειρότερος από ό, τι περίμενα και περίμενα να είναι σε μια δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν μερικά συμβόλαια που μας περιορίζουν πολύ. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να εξηγηθούν και δεν θα αποκλείσω κανένα μέτρο. Όλα θα εξηγηθούν, γιατί διαφορετικά θα ήμασταν συνεργοί. Οι ίδιοι άνθρωποι εμφανίζονται πάντα στα συμβόλαια. Έχουμε βρεθεί με μια ομάδα με ξεπερασμένους μισθούς και θα πρέπει να γίνουμε ζογκλέρ. Οι υπάρχουσες συμβάσεις μπορούν να αλλάξουν ή να αναδιαρθρωθούν και μετά υπάρχουν δραστικά μέτρα που δεν θα θέλαμε να λάβουμε. Τίποτα δεν αποκλείεται για το καλό της Μπαρτσελόνα . Μεταξύ των μισθών και των αποσβέσεων έχουμε 650 εκατομμύρια, κάτι που υπερβαίνει τα έσοδα του συλλόγου. Αυτοί οι μισθοί είναι υπερβολικοί"

Για το Μέσι, τις μεταγραφές και την ESl:

"Θα ήθελα ο Μέσι να πει το Ναι το συντομότερο δυνατό, θα μας βοηθούσε με κάθε τρόπο. Είμαστε σε επικοινωνία, μέρα με τη μέρα. Είναι ενθουσιασμένος και είμαι ευγνώμων για την επιθυμία που δείχνει να μείνει. Ξέρει ότι είμαι ενθουσιασμένος μαζί του και πως του είμαι ευγνώμων. Θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν ο Λίο συμφωνούσε στην πρόταση ανανέωσης το συντομότερο δυνατό, αυτό θα μας βοηθούσε πολύ με πολλούς τρόπους. Ελπίζουμε να υπογράψει για δύο χρόνια τουλάχιστον. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο Αγουέρο, ο οποίος βοηθάει πολύ. Μιλάει μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει την επέκταση συμβολαίου του. 

Ναι θα υπάρξουν τρεις ή τέσσερις ακόμη υπογραφές.

Αν θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι πιο ελκυστικό και βιώσιμο, πρέπει να ακολουθήσουμε αυτήν την πορεία (σ.σ. το European Super League)."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code