ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γενικός Διευθυντής Δανίας: ''Απόψε υπήρξε ένας νικητής κι αυτός ήταν ο Κρίστιαν''


 Ο γενικός Διευθυντής της ομάδας της Δανίας, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της χώρας του με την Φινλανδία, αλλά και τον Κρίστιαν Έρικσεν και τόνισε πως ο αγώνας είχε νικητή και αυτός είναι ο μέσος της Ίντερ. 

Ο 'Ερικσεν που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση είναι από εχθές το κεντρικό πρόσωπο και η σκέψη των συμπαικτών του και δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον καθόλου για την ήττα από την Φινλανδία με 0-1. Ο Πέτερ Μέλερ εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τη στάση που κράτησε η ομάδα.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία για όλους. Απόψε υπήρξε ένας νικητής κι αυτός ήταν ο Κρίστιαν. Ευτυχώς είναι καλά. Σημαίνει πολλά για τους συμπαίκτες του. Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η οικογένεια και οι φίλοι μας. Όλοι μας αγαπάμε τον Κρίστιαν. Είμαστε περήφανοι για τη στάση των παικτών μας και το γεγονός ότι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα για τον Κρίστιαν και όλη τη Δανία. Φυσικά το αποτέλεσμα μάς στενοχωρεί, αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Στο μυαλό μας είναι ο Κρίστιαν και ευτυχώς η κατάστασή του είναι σταθερή. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του και τη σύζυγό του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code