ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μάντζιος, προς υπογραφή ο Δεληζήσης


 Ο Άκης Μάντζιος ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης του Άρη στην οποία θα είναι κανονικά και ο Γιώργος Δεληζήσης παρότι εκκρεμεί το ζήτημα υπογραφής του νέου συμβολαίου του.

Η πρώτη συγκέντρωση των «κίτρινων» είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (15/6) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Νέο Ρύσιο. Ο Άκης Μάντζιος ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών που αφορούν το πρόγραμμα προετοιμασίας, ενώ σήμερα θα επιστρέψει και ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Χωριανόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της ομάδας Κ19 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μέσα στο επόμενο 48ώρο αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Δεληζήση ο οποίος επίσης θα δηλώσει «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση.

Αντιθέτως, Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Πέτρος Μπακούτσης θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν καθώς δεν κλήθηκαν για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ δεν έγινε η παραμικρή συζήτηση μαζί τους για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Πολύ ξεκάθαρα, δεν συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, αυτό φάνηκε εξάλλου και στη διάρκεια της περσινής χρονιάς καθώς ο χρόνος συμμετοχής τους ήταν (σχεδόν) μηδενικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code