ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβ: "Οι ομάδες που τα έχουν όλα στην αρχή, σπάνια κερδίζουν το Euro"


Ο Γιοακίμ Λεβ πραγματοποίησε δηλώσεις στην Goal μετά την εξωπραγματική εμφάνιση της εθνικής Γερμανιάς και την νίκη με 4-2 έναντι των Πορτογάλων τονίζοντας ότι οι ομάδες που κερδίζουν τους δύο πρώτους αγώνες του τουρνουά σπάνια πηγαίνουν μέχρι τέλους σε μία τέτοια διοργάνωση σαν το Euro. Η εθνική Γερμανίας μετράει μία ήττα (σ.σ με Γαλλία) και μία νίκη (σ.σ με Πορτογαλία) μέχρι στιγμής στο Euro και σίγουρα ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θέλει να επαναλάβει ανάλογο αποκλεισμό με εκείνον του περασμένου Μουντιάλ όπου και αποκλείστηκε οδυνηρά από τους ομίλους. Για να μην συμβεί αυτό λοιπόν χρειάζονται νίκη στον επόμενο και τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την Ουγγαρία (23/6, 22:00).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λεβ:

"Φυσικά, μια τέτοια νίκη σου δίνει ώθηση, αλλά ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τον εαυτό μας. Γνωρίζαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Το επόμενο παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί η Ουγγαρία κάθεται πιο βαθιά αμυντικά και θα αμυνθεί με οκτώ ή εννέα παίκτες. Πρέπει να το κάνουμε βήμα προς βήμα.

Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες σε αυτό το τουρνουά, αλλά οι ομάδες που έχουν όλα λειτουργούν τέλεια στα δύο πρώτα παιχνίδια είναι σπάνια αυτές που καταλήγουν να κερδίσουν το τουρνουά.

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς ενάντια σε μια τεχνικά καλή Πορτογαλική ομάδα που είναι ισχυρή στην αντεπίθεση. Δείξαμε ισχυρό ηθικό αφότου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δείξαμε πολύ καλό πνεύμα και ποτέ δεν χάσαμε την πορεία μας, και συνεχίσαμε η ψυχραιμία μας.

Διατηρήσαμε επίσης την ορμή και δημιουργήσαμε πολλές καλές πιθανότητες παίζοντας σε έναν πολύ καλό ρυθμό. Κατακλύσαμε την Πορτογαλική άμυνα αρκετές φορές."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code