ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γαλλία-Ελβετία 3-3 (4-5 στα πέναλτι): Τα...τυριά ξεπέρασαν το εμπόδιο των τρικολόρ

 


Σε ένα απίστευτο ματς, η Εθνική Ελβετίας επικράτησε της Εθνικής Γαλλίας με 3-3 (4-5 στα πέναλτι) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2020. Η Ελβετία άνοιξε το σκορ στο 15' λεπτό με τον Σεφέροβιτς, οπού νίκησε εύκολα τον Λανγκλέ και με κεφαλιά σκόραρε, κάνοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 53΄' ο Τσούμπερ έπεσε στο έδαφος από ανατροπή του Παβάρ, με τα...τυριά να κερδίζουν πέναλτι, αλλά τον Γιορίς να αποκρούει την εκτέλεση του Ροντρίγκες. Η Εθνική Γαλλίας πέρασε στην αντεπίθεση και πήρε το προβάδισμα με δύο γκολ του Μπενζεμά στο 57' και στο 59' λεπτό. Το σκορ ανέβασε στο 3-1 ο Πογκμπά στο 75' λεπτό, με μια τρομερή εκτέλεση έξω από την περιοχή. Οι τρικολόρ δεν πήραν την νίκη, αφού η Ελβετία με ένα γκολ του Σεφέροβιτς στο 81΄λεπτο και του Γκαβράνοβιτς στο 90' λεπτο, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 3-3.

Στην παράταση οι δύο ομάδες ήταν άκρως ανταγωνιστικές και ήθελαν να βάλουν το γκολ για να πάρουν την νίκη, αλλά το σκορ παρέμεινε στο 3-3 και ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί οι Ελβετοί νίκησαν με 5-4 και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά, αφού ο Εμπαπέ δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο τελευταίο πέναλτι..

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Βαράν, Λενγκλέ (46' Κομάν), Κιμπεμπέ, Παβάρ, Πογκμπά, Καντέ, Ραμπιό, Μπενζεμά, Γκριεζμάν, Εμπαπέ

ΕΛΒΕΤΙΑ: Σόμερ, Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Βιντμέρ, Φρόιλερ, Τζάκα, Ζούμπερ, Σέφεροβιτς, Σατσίρι, Εμπολό

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code