ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναγεννήθηκε από τις στάχτες της η Ισπανία σε ματς φωτιά !


Σ' ένα από τα πιο επικά ματς που έχουμε δει στην ιστορία του Euro και αναμφισβήτητα στο φετινό, η Ισπανία κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην παράταση απέναντι στην ψυχομένη Κροατία, με 3-5.

Α' Ημίχρονο

Ένα πρώτο μέρος με την Ισπανία να έχει την κατοχή και η Κροατία την καλή αμυντική της λειτουργία. Οι Ισπανοί με το γνωστό τίκι τάκα προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα των Κροατών, χωρίς όμως να μπορούν εύκολα να φθάσουν στο τέρμα, με Μοράτα και Κόκε να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τετ-α-τετ . Τελικώς, το 1-0 ήρθε με ένα απίστευτο αυτογκόλ, όπου ο Πέδρι γύρισε την μπάλα στον Σιμόν, όμως ο Ισπανός πορτιέρο δεν έκανε σωστό κοντρόλ και είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του, στο 20'. Η ισοφάριση ήρθε στο 38' μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κροατίας και τον Σαράμπια τελικώς να πλασάρει δυνατά για να κάνει το 1-1.

Β' Ημίχρονο

Ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο μέρος για τους Ισπανούς, οι οποίοι έφθασαν στην ανατροπή του σκορ στο 57' με τον Αθπλικουέτα να υποδέχεται ωραία την σέντρα που του έγινε από τα αριστερά και με κεφαλιά έκανε το 1-2. Λίγα λεπτά αργότερα και αποτέλεσμα της συνεχόμενης πίεσης που ασκούσαν οι Ισπανοί, έκαναν τρία τα τέρματα τους στο 77' με τον Τόρρες να μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ να κάνει το 1-3. Οι Κροάτες δεν τα παράτησαν και έφθασαν στην μείωση του σκορ, με τον Όρσιτς στο 85' να υποδέχεται την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή από τον Μόντριτς και με πλασέ ο πρώτος έκανε το 2-3, σε μια φάση που χρειάστηκε η Goal Line Technology. Επική ισοφάριση για την Κροατία στο 90+2' με τον σκόρερ του προηγούμενου τέρματος να γίνεται αυτός που θα μοιράσει γκολ, σεντράρωντας από αριστερά βρίσκοντας τον Πάσαλιτς για το 3-3 με κεφαλιά.

Παράταση

Στο 96' ο Μπούντιμιρ έχασε τεράστια ευκαιρία με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, όπου ο Σιμόν έδιωξε εξ' επαφής, έχοντας μπροστά του και αρκετά σώματα. Στο 97' η απάντηση με τον Όλμο να πλασάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Βύντρα έβαλε σωστά το σώμα του απομακρύνοντας σε κόρνερ. Το ματς συνέχισε να εντυπωσιάζει, με τον Μοράτα στο 100ο λεπτό να στοπάρει στην μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα και με δυνατό σουτ κάνει το 3-4. Ο Ουαρθαμπάλ φρόντισε να σφραγίσει την πρόκριση της χώρας του στο 104' κερδίζοντας σε τετ-α-τετ τον Κροάτη τερματοφύλακα.

Συνεχίστηκε το ωραίο θέαμα μέχρι και το τέλος και από τις δύο πλευρές, με το σκορ να μένει έως το τέλος 3-5 παρά το δοκάρι του Όλμο στο 128'.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code