ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολλανδία - Αυστρία (2-0) : Νίκη πρόκρισης για τους Ολλανδούς

 


Η Ολλανδία υποδέχτηκε την Αυστρία στο "Γιόχαν Κρόιφ αρένα" για την δεύτερη αγωνιστική του 3ο ομίλου.

Η Ολλανδία πήρε μια εύκολη νίκη χωρίς ιδιαίτερη πίεση και εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση της στον επόμενο γύρο. Η Αυστρία θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία στην επόμενη αγωνιστική η οποία θα κρίνει το ποιός θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Τα γκολ για τους Ολλανδούς πέτυχαν ο Ντεπάι στο 11' με πέναλτι και στο 67' ο Ντάμφρις. 

1o Ημίχρονο:

Πολύ καλός ρυθμός στο ξεκίνημα, και στο 10' η Ολλανδία κέρδισε πέναλτι μετά απο πάτημα του Αλάμπα στον Ντάμφρις. Ο Ντεπάι άνοιξε το σκορ απο την άσπρη βούλα και έγινε ο 2ος μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ευστοχεί σε πέναλτι στο φετινό Euro. Στο 24' ο Ντεπάι με διαγώνιο σουτ μετά το πλάγιο του Ντάμφριζ εκανε πρώτη φάση ουσιαστικά στο ματς πλην του πέναλτι. Στο 28' ειχαμε την πρώτη καλή στιγμή για την Αυστρία, ο Μπάουμγκαρτλ συνέκλινε από τα αριστερά και σούταρε πάνω στον Ντε Λιχτ. Στο 35' είχαμε το ξαφνικό σουτ του Χιντέρεγκερ από πολύ μακριά, ήλεγχε τη φάση ο Στεκέλενμπουργκ. Η Αυστρία απο το 28' και μετά είδαμε να ασκεί πίεση και να ψάχνει το γκολ σε αυτό οφείλεται ότι ο Αλάμπα πήρε ρόλο οργανωτή. Στο 40' απίστευτη χαμένη ευκαιρία απο τον Ντεπάϊ ο οποίος το έχασε σε κενή εστία μετά την πάσα του Βέγκχορστ, ενώ στο 41' είχαμε νέα μεγάλη στιγμή με Βαϊνάλντουμ από το γύρισμα του Φαν Άανχολτ, το έσωσε ο Ούλμερ. 

2ο Ημίχρονο:

Οι Αυστριακοί μπήκαν πολύ δυνατά στο 2ο μέρος και έπαιζαν με ταχύτητα από τη δεξιά πλευρά, από την αλλή οι Ολλανδοί μπήκαν πιο παθητικά. Στο 58' κακή μπαλιά του Βαϊνάλντουμ στον Βέγχορστ, τρομακτικά πιο άκεφη σε σχέση με την πρεμιέρα η Ολλανδία. Στο 61' τεράστια στιγμή για την Ολλανδία, «φλιπεράκι» στη μικρή περιοχή, ο Μπάχμαν απέκρουσε την κεφαλιά του Ντε Φράι, σε δεύτερο χρόνο ο αμυντικός της Γιουβέντους δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 65' τριπλή αλλαγή από τον Ντε Μπουρ που ήθελε να «ξυπνήσει» λίγο την ομάδα του: Ακέ, Μάλεν, Βάινταλ αντί Μπλιντ, Βέγκχορστ και Φαν Άανχολτ. Στο 67' γκολ για τους Ολλανδούς με την όμορφη συνεργασία μεταξύ Μάλεν και Ντάμφρις ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 70' αλλαγη για τους Αυστριακούς Λαζάρο αντί Μπαουμγκάρτνερ. Στο 71' χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι η μπάλα από την κεφαλιά του Κάλαϊτζιτς που κόντραρε. Στο 76' η ώρα του Χράφενμπερχ, αντί του Ντε Ρόον. Στο 82' Λουκ Ντε Γιονγκ αντί Ντεπάι και στο 84' Λίνχαρτ και Ονισίβο αντί Ντράγκοβιτς και Σλάγκερ. Οι Αυστριακοί συνέχισαν να πιέζουν όσο μπορούσαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω. 

Οι ενδεκάδες των δυό ομάδων:

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι, Μπλιντ, Φαν Άανχολτ, Ντε Ρόον, Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ, Ντεπάι, Βέγκχορστ

Αυστρία: Μπάχμαν, Ούλμερ, Ντράγκοβιτς, Χίντερεγκερ, Λάινερ, Μπαουμγκάρντνερ, Σλάγκερ, Λάιμερ, Αλάμπα, Ζάμπιτσερ, Γκρέγκοριτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code