ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σουηδία-Σλοβακία (16:00): Μάχη με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση


Σουηδία και Σλοβακία "κοντράρονται" σήμερα (16:00) στο στάδιο της Αγίας Πετρούπολης (Saint-Petersburg Stadium) με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει με το "ενάμιση" πόδι στην επόμενη φάση του Euro 2020.

Η Σουηδία δεν ηττήθηκε στο ματς της πρεμιέρας της κόντρα στο φαβορί του ομίλου Ισπανία, πήρε λευκή ισοπαλία (0-0) και μαζί έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη προσπάθειά της για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση. Σήμερα θέλει τη νίκη απέναντι στην εθνική ομάδα της Σλοβακίας ώστε να κάνει το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης σε έναν όμιλο που όλα θεωρούνται ανοιχτά.

Από την πλευρά της, η Σλοβακία έκανε τη "μίνι" έκπληξη την 1η αγωνιστική και κέρδισε με 2-1 την εθνική ομάδα της Πολωνίας. Είναι πρώτη στον όμιλό της μετά και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού (Ισπανία-Σουηδία 0-0) και με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζει τη παρουσία της στην επόμενη φάση του Euro 2020. Βέβαια, για να το πετύχει αυτό πρέπει να "σπάσει" μια αρνητική παράδοση που την ακολουθεί, καθώς δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Σουηδία, έχοντας απολογισμό 3 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Πιθανές συνθέσεις:

Σουηδία (Γιάνε Άντερσον):  Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Όλσον, Έκνταλ, Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Μπεργκ, Ίσακ.

Σλοβακία (Στέφαν Τάρκοβιτς): Ντουμπράβκα, Χούμποτσαν, Σκρίνιαρ, Σάτκα, Πέκαρικ, Χρομάντα, Κούτσκα, Μακ, Χάρασλιν, Χάμσικ, Ντούντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code