ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κροατία-Σκωτία 3-1 : Πρόκριση με υπογραφή Μόντριτς


Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, η Κροατία επικράτησε με 3-1 της Σκωτίας στο Χάμπντεν Πάρκ και προκρίθηκε στην φάση των 16 του Euro, αφού πέρασε στην βαθμολογία του Δ' Ομίλου την Τσεχία, μετά την ήττα της από την Αγγλία.Αποκλεισμός με το κεφάλι ψηλά για τους μαχητικούς Σκωτσέζους.Βλάσιτς,Μόντριτς και Πέρισιτς τα γκόλ για τους Κροάτες ενώ ο ΜακΓκρέκορ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την ομάδα του Κλάρκ!
Σούπερ ο Λούκα Μόντριτς έκανε καταπληκτική εμφάνιση, έβαλε γκολάρα ενώ είχε και το κόρνερ-ασίστ για το 3-1.Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Πέρισιτς

Ο ΑΓΩΝΑΣ 

Α Ημίχρονο

Η Σκωτία μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία : O MακΓκρέκορ έβγαλε μία όμορφη παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, με τον Άνταμς να μην καταφέρνει να ακούμπήσει την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και να την στείλει στα δίχτυα, καταλήγοντας στα χέρια του Λιβάκοβιτς.
Στο 10ο λεπτό η Σκωτία έχασε και δεύτερη καλή ευκαιρία. Ο Άνταμς πήρε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, έκανε ένα πολύ καλό σούτ με την μπάλα να περνάει λίγα μέτρα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της Κροατίας.
Κι ενώ η Σκωτία βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση,η Κροατία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ !
Μετά από σέντρα του Γιουράνοβιτς απο δεξιά,ο Πέρισιτς έστρωσε την μπάλα με κεφαλιά στον Βλάσιτς ο οποίος με δυνατό σούτ κέρδισε τον Μάρσαλ και έκανε στο 18' το 1-0 για την ομάδα του Ντάλιτς !
Τρία λεπτά αργότερα, στο 22ο λεπτό, ο Μόντριτς με ένα καταπληκτικό σούτ, αρκετά μακριά από την περιοχή της Σκωτίας, ανάγκασε τον Μάρσαλ να κάνει μία πολύ δύσκολη επέμβαση και να σώσει τους Σκωτσέζους από ένα δεύτερο γκόλ.
Στο 25ο λεπτό η Σκωτία έχασε διπλή ευκαιρία με τον ΜακΓκρέκορ σε πρώτο χρόνο και τον Άνταμς αμέσως μετά, να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από καλή θέση.
Στο 41ο λεπτό ο Πέρισιτς με μία ωραία προσπάθεια από αριστερά, έκανε ένα σούτ από καλή πλάγια θέση, αλλά δεν βρήκε στόχο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στην αμέσως επόμενη φάση η Σκωτία ισοφάρισε : Μετά απο κακή απομάκρυνση του Λόβρεν, ο ΜακΓκρέκορ με ένα πολύ όμορφο συρτό σούτ, ελάχιστα έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λιβάκοβιτς, σημειώνοντας το 1-1 στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης.
Μετά απο ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Β Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε αντίστροφα σε σχέση με το πρώτο.Η Κροατία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Σκωτία είχε έναν πιο παθητικό ρόλο.Στο 50ο λεπτό μάλιστα η ομάδα του Ντάλιτς έχασε και την πρώτη της ευκαιρία.Ο Γκρβαντιόλ βρέθηκε απέναντι από τον Μαρσάλ σε μια αντεπίθεση των Κροατών αλλά το πλασέ του, απέκρουσε με τα πόδια ο Σκωτσέζος τερματοφύλακας και γλίτωσε την ομάδα του, από το να βρεθεί ξανά πίσω στο σκορ.
Στο 55ο λεπτό η Κροατία έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία.Ο Μόντριτς με μία καταπληκτική πάσα βρήκε τον Πέρισιτς στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής,βγήκε απέναντι από τον Μαρσάλ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει στο τετ-α-τετ. Σε δεύτερο χρόνο ο Κόβασιτς πήρε το ''ρίμπάουντ'' αλλά το σούτ του ήταν πολύ αδύναμο και δεν κατάφερε να απειλήσει τον Μαρσάλ.
Στο 61ο λεπτό ο Μόντριτς, μετά από κοντινή πάσα του Πέρισιτς, έκανε ένα φανταστικό σούτ με εξωτερικό φάλτσο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας την Σκωτίας κάνοντας το 2-1 για την Κροατία με ένα εκπληκτικό γκόλ.
Στο 74' η Σκωτία προσπάθησε να απαντήσει. Μετά από φάση διαρκείας, ο Φρέιζερ έκανε ένα πολύ καλό σούτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λιβάκοβιτς.
Στο 78ο λεπτό η Κροατία κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά με τον Μόντριτς να το εκτελεί πολύ καλά και τον Πέρισιτς με δύσκολη γυριστή κεφαλιά, λίγο έξω και από αριστερά της μικρής περιοχής, να κάνει το 3-1 !
Η Σκωτία προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 80ο λεπτό ο Άνταμς απο καλή θέση δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της Κροατίας ενώ στο 81ο λεπτό η κεφαλιά του ΜακΤόμινει  μετά από κόρνερ, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λιβάκοβιτς.




Κροατία (Ντάλιτς) : Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Βίντα, Γκβαρντιόλ, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Μόντριτς, Βλάσιτς, Πέτκοβιτς.

Σκωτία (Κλάρκ) : Μάρσαλ, Ο' Ντόνελ, ΜακΤόμινεϊ, Χάνλεϊ, Τίρνι, Ρόμπερτσον, Άρμστρονγκ, ΜακΓκρέγκορ, Ντάικς, Άνταμς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code