ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρωσία - Δανία (1-4): Τρομερή Δανία πήρε την δεύτερη θέση και την πρόκριση

 


Οι Ρώσοι υποδέχτηκαν τους Δανούς για την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου. 

Τρομερή Δανία πήρε την νίκη - πρόκριση απέναντι στους κατώτερους Ρώσους. Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά μέτριο έχοντας λίγες φάσεις αλλά ένα γκολ το οποίο πέτυχε ο Ντάμσγκααρντ με απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο μέρος οι Δανοί έκαναν ότι ήθελαν τους Ρώσους βάζοντας αλλά τρία γκολ από τους Πόουλσεν, Μάιλε και Κρίστενσεν ενώ οι Ρώσοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να βάλουν ένα γκολ μετά την εκτέλεση πέναλτι του Ντζιούμπα. 

1ο Ημίχρονο:

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά παθητικά και προσεκτικά στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 15' δεν υπήρχε κάποια μεγάλη φάση. Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 18' μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια ο Γκολόβιν ο όποιος έκανε το σουτ αλλά ο Σμαϊχέλ ήταν εκεί. Η Ρωσία σιγά σιγά μετά από την πρώτη της φάση ανέβασε τον ρυθμό της και πίεζε περισσότερο. Αρκετά λάθη από του Δανούς κυρίως στο κέντρο. Το ματς είχε αρκετή ένταση και αρκετά φάουλ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 29' η πρώτη καλή φάση για την Δανία με σουτ του Χόιμπιεργκ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 38' ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ γκολ για τους Δανούς από το εκπληκτικό σουτ του Ντάμσγκααρντ έξω από την περιοχή. Η Δανία ανέβασε ρυθμό και στο 41' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βέστεγκααρντ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 

2ο Ημίχρονο:

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε μέρους Δανούς να μπαίνουν πιο επιθετικά ψάχνοντας ένα 2ο γκολ. Από την άλλη ο Ρωσία παρότι με το αποτέλεσμα αυτό δεν θα περνούσε στον επόμενο γύρο μπήκε πιο παθητικά. Στο 59' τραγικό λάθος από την άμυνα αλλά και από τον τερματοφύλακα της Ρωσίας η μπάλα έφτασε στα πόδια του Πόουλσεν που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-2. Στο 61' Ντόλμπεργκ, Στρίγκερ μέσα για τους Δανούς, Σεμαλεντίνοφ, Σόμπολεφ για τους Ρώσους. Στο 64' ο ντόλεμπεγκ βρέθηκε σε θέση βολής μετά από ωραίο συνδιασμό, δεν πρόλαβε να πλασάρει. Αλλαγή στο 67' ο Μούκιν στην θέση του Κουζγιάγεφ, Καραβάεφ στη θέση του Κουντριάσοβ, ενώ για τους Δανούς ο Νόργκααρντ στην θέση του Ντάμσγκαρντ.  Στο 68' πέναλτι για τους Ρώσους το οποίο ανέλαβε ο Ντζιούμπα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 79' μετά από εκτέλεση κόρνερ κεφάλια ντου Κρίστενσεν έστειλε την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ ο οποίος στην συνέχεια έκανε άλλες δύο συνεχόμενες επεμβάσεις για να έρθει το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ γκολ του Κρίστενσεν με μια οβίδα έξω από την μεγάλη περιοχή κάνοντας το 1-3 για τους Δανούς. Στην επόμενη αμέσως φάση μετά από μια όμορφη αντεπίθεση των Δανών ο Μάιλε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-4. Η Δανία στο δεύτερο μέρος ήταν κυρίαρχη και έκανε ότι ήθελε τους Ρώσους. Αλλες δυο αλλαγές για τους Δανούς ο Κορνέλιους στην θέση του Μπρεθγουεϊτ  και ο Γιένσεν στην θέση του Ντιλέινι. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ρωσία: Σαφάνοβ, Μάριο Φερνάντες, Ντιβέεβ, Οζντόεβ, Ζόμπνιν, Κουντριάσοβ, Ντζίκιγια, Μίραντσουκ, Γκολόβιν, Ντζιούμπα, Κουζιάεβ

Δανία: Σμάιχελ, Βέστεργκααρντ, Κγιάρ, Μέλε, Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Μπρεθγουεϊτ, Ντάμσγκαρντ, Βας, Πόουλσεν, Χόιμπιεργκ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code