ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκόπια-Ολλανδία 0-3: Τριάρα οι οράνιε και 3 στα 3

 



 Η Ολλανδία νίκησε με 3-0 την ομάδα από τα Σκόπια σε ένα ματς που δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά και την πρόκριση, ενώ η βαλκανική χώρα είχε αποκλειστεί.

Οι βόρειοι γείτονες μας πέτυχαν γκολ στο 10' λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε για offside. Οι Ολλανδοί ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα και στο 24' λεπτό, ο Ντεπάι με ασίστ του Μάλεν έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν το σκορ στο 3-0 μετά τα δύο γκολ του Βαινάλντουμ στο 51' και στο 58' λεπτό, ενώ στο 72' ακυρώθηκε λόγω offside το γκολ του Ταουρλίνοφ για τα Σκόπια. Η Ολλανδία νίκησε τα Σκόπια με 3-0 και έκανε το 3 στα 3, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση του ομίλου.

Σκόπια: Ντιμιτριέφσκι - Σ. Ριστόφσκι, Ντ. Βελκόφσκι, Μουσλίου και Αλιόσκι - Μπάρντι και Αντέμι - Τριτσκόφσκι, Έλμας και Τραϊκόφσκι με Πάντεφ επιθετικό.

 

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ - Ντάμφρις, Μπλιντ, Ντε Λιχτ, Ντε Βράι και Φαν Άανχολντ - Χράβενμπερχ, Βαινάλντουμ και Ντε Γιονγκ - Μάλεν και Ντεπάι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code