ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουκρανία-Αυστρία 0-1: Πρόκριση στους "16" για την Αυστρία, στο... περίμενε οι Ουκρανοί


Η Αυστρία ήταν η μεγάλη νικήτρια του σημερινού αγώνα και αυτή που θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στη φάση των "16" της διοργάνωσης, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 0-1 επί της Ουκρανίας και εξασφάλισε την δεύτερη θέση στον όμιλό της. Περιμένει η Ουκρανία για να δει αν θα προκριθεί ως μία από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση του ομίλου τους.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δυνατό ξεκίνημα στο ματς με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα κινητικές στο γήπεδο. Η Αυστρία ήταν περισσότερο επιθετική και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά πέρα από ένα μακρινό σουτ του Αρναούτοβιτς που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ (15'). Στο 20' όμως, η Αυστρία ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Αλάμπα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπαουμγκάρντνερ με προβολή νίκησε τον Μπούστσαν κάνοντας το 1-0. Η Ουκρανία "απάντησε" και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Μπάχμαν απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Σαπαρένκο (29'). Στο 37' η Αυστρία έφτασε κοντά στο 0-2 με το σουτ του Λάινερ, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Μπούστσαν. Στο 45+2' ο Σάμπιτζερ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πάσαρε στον Αρναούτοβιτς, ο οποίος πλάσαρε αδύναμα ενώ το σουτ του Λάινερ ένα λεπτό αργότερα έφυγε ψηλά. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Αυστρία να προηγηείται, δίκαια βάσει εικόνας του ματς, με σκορ 0-1.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη τελική του δευτέρου ημιχρόνου από τον Σλάγκερ, ο οποίος έκανε το αριστερό σουτ, ο Μπούστσαν όμως ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε τη μπάλα (50'). Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί και να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ χωρίς όμως να σημειώσουν "καθαρή" τελική, ενώ παράλληλα άφηναν κενά στην άμυνά τους καθώς επιτίθονταν μαζικά. Στο 61ο λεπτό ο Τσιγκάνκοφ εκτέλεσε το φάουλ και ο Λάινερ παραλίγο να σκοράρει στην εστία της ομάδας του, ο Μπάχμαν ωστόσο απομάκρυνε σε κόρνερ. Η Ουκρανία προσπαθούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να  μπει στην περιοχή του Μπάχμαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, μιας και η αμυντική εικόνα της Αυστρίας ήταν εξαιρετική. Στο 87' ο Γιάρεμτσουκ έκανε το δια΄γωνιο σουτ από τα δεξιά με την μπάλα να φέυγει ελάχιστα άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τους Αυστριακούς να πανηγυρίζουν μια σπουδαία πρόκριση στους "16" του Euro 2020, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Ουκρανία (Αντρέι Σεφτσένκο): Μπούστσαν, Καραβάεβ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο (85' Μπεσεντίν), Σίντορτσουκ, Στεπανένκο (68' Μάρλος), Ζιντσένκο, Μαλινόφσκι (46' Τσιγκάνκοφ), Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ.

Αυστρία (Φράνκο Φόντα): Μπάχμαν, Ντράγκοβιτς, Αλάμπα, Χιντερέγκερ, Λάινερ, Σλάγκερ, Λάιμερ (72' Ιλσάνκερ), Γκρίλιτς, Σάμπιτζερ, Μπαουμγκάρντνερ (32' Σεπφ), Αρναούτοβιτς (90' Κάλατζιτς).

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code