ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός-Ατρόμητος : Τι ετοιμάζουν Δέλλας και Παντελίδης.

 


Ο Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα 
(19.30) τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Αγρινίου , για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται τον Ατρόμητο, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και ''καίγεται'' για την νίκη και τους 3 βαθμούς, θέλοντας να συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική τα νικηφόρα αποτελέσματα, κάνοντας άλλο ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια παραμονής του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία. Τα ''καναρίνια'' προέρχονται από δύο μεγάλες νίκες ,τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννενα και Απόλλων Σμύρνης.

 Από την άλλη, ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα είναι αρκετό για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Super League, αποφεύγοντας σε αυτήν την προτελευταία αγωνιστική, τον κίνδυνο συμμετοχής στον αγώνα μπαράζ. Οι Περιστεριώτες στα δύο τελευταία τους παιχνίδια με ΟΦΗ και Λαμία έχουν φέρει ισάριθμες ισοπαλίες.  

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 27 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ ο Ατρόμητος είναι 13ος με 31 βαθμούς.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

''Ομάδα που κερδίζει,δεν αλλάζει'' λέει η γνωστή φράση και ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο αγωνιστικό πλάνο, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αγώνες, που έφεραν ισάριθμες νίκες για την ομάδα του Παναιτωλικού. Στην αποστολή για τον αγώνα συμπεριλήφθηκαν 22 ποδοσφαιριστές ενώ εκτός έμειναν οι Βάντερσον,Αριγίμπι και Κωνσταντόπουλος.

Το 4-3-2-1 δεν αναμένεται να αλλάξει, με τον Κνέτ να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τους Τσάτσαλιτς και Καρασαλίδη να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεξιά στην άμυνα τον Μανθάτη και αριστερά τον Ντάλσιο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Εντιγκά και Χόρχε Ντίας με τον Μεντόσα να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού. Στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Ντουάρτε, δεξιά ο Μπαρμπόσα και κεντρικός επιθετικός ο Βέργος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κνέτ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλλής, Εντιγκά, Γιάκολις

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πολλά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του σημερινού αγώνα αντιμετωπίζει ο Σάββας Παντελίδης, που δεν θα έχει στην διάθεση του, λόγω τραυματισμών, τους Μαυρομάτη,Εντομβόνγι,Μάτιτς,Κιβρακίδη,Χαρίση και Μανδά. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Γιαννιώτης,ο οποίος είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Λαμία. Λόγω των απουσιών, ο 56χρονος τεχνικός είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του, γεγονός που τον έκανε να ανακατέψει την τράπουλα κατά την διάρκεια των προπονήσεων, μέσα στην εβδομάδα.

Ο Θεωδοράκης αναμένεται να πάρει την θέση του Γιαννιώτη κάτω από τα γκολπόστ, ο Στρούγγης αντίστοιχα θα αντικαταστήσει τον Μαυρομάτη  δίπλα από τον Δημήτρη Γούτα , στο κέντρο της άμυνας του Ατρομήτου. Δεξιά τους θα βρίσκεται ο Ροντρίγκο Γκάλο και αριστερά ο Γκαλβάο.Στο χώρο του κέντρου, Ούμπιντες και Σάλομον θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τον Μουνίθ να αγωνίζεται  μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Ενσικουλού αναμένεται να παίξει από αριστερά ,ο Μανούσος δεξιά με μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Πέτρο Γιακουμάκη.

Αναλυτικά η αποστολή : Θεωδοράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Οικονομίδης, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γούτας, Αθανασίου, Νταβιώτης, Τομάσεβιτς


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code