ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός : Βλέπει Ρίβερς ! (vid)

 


Στην αγορά για την ενίσχυση της ομάδα τους, έχουν βγει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ένα από τα ονόματα που παίζει δυνατά είναι αυτό του Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στο τριφύλλι έχουν βγεί ήδη στην αγορά, αναζητώντας έναν παίχτη που θα αντικαταστήσει τον Κροάτη μέχρι το τέλος της σεζον. Μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι και αυτή ενός παλιού γνώριμου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Ζενίτ ουσιαστικά έχουν τελειώσει για τον Κέι Σί Ρίβερς και οι άνθρωποι των πρασίνων τσεκάρουν πολύ ζεστά την περίπτωση απόκτησης του.

Ο Αμερικανός γκάρντ έχει ξαναφορέσει στο πρόσφατο παρελθόν την πράσινη φανέλα με επιτυχία, πραγματοποιώντας δύο καλές σεζον (2016-18).Αυτό έχει προσμετρηθεί στα θετικά, αφού δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη πίστωση χρόνου για προσαρμογή και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα play off του πρωταθλήματος.

O 34χρονος άσσος την φετινή χρονιά, αγωνίστηκε στην Ρωσία με την φανέλα της Ζενίτ, έχοντας 33 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με μ.ο. 22 λεπτά, 6.1 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code