ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Λαμία: Στοχος η νίκη, στο τελευταίο της Λαμίας, ακόμα ένα για την "Ελαφρά Ταξιαρχία"


Τελευταία στροφή στην φετινή Super League 1 και ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στο Γ. Καμάρας την ομάδα της Λαμίας, στις 19:30, με τις 2 ομάδες να θέλουν να κλείσουν της σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Τσαγκαράκης.

Ο Απόλλων Σμύρνης την φετινή σεζόν κατάφερε να μην κινδυνέψει στη βαθμολογία όσον αφορά τον υποβιβασμό και πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με άνεση και στόχο να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Βέβαια να θυμίσουμε εδώ πως για την ομάδα της Αθήνας δεν είναι το τελευταίο παιχνίδι καθώς στις 19/5 θα δώσει και το εξ αναβολής ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Μάκη Χάβου κατάφερε να αποσπάσει την λευκή ισοπαλία από τον Βόλο, ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, χωρίς να κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας Τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Στόχος η νίκη.

Τωρα στα της Λαμίας η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έκανε υπερπροσπάθεια την φετινή σεζον και από εκεί που βρισκόταν στα "τάρταρα" με έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο και πολύ σημαντικά αποτελέσματα στα Play Out κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Φθιώτιδας δεν κατάφερε να κερδίσει τον πολύ αξιόμαχο ΟΦΗ που πέρασε από το "Δ.Α.Κ. Λαμίας Αθανάσιος Διάκος" με σκορ 0-2. Στα τελευταία 5 παιχνίδια η Λαμία έχει 3 ισοπαλίες 1 νίκη και 1 ήττα. Στο αγωνιστικό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Ο ΠΑΣ Λαμία θα πάει στην αναμέτρηση με στόχο επίσης ένα θετικό αποτέλεσμα για το κλείσιμο της φετινής σεζόν.

Στο βαθμολογικό κομμάτι και χωρις ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι 2 ομάδες βρίσκονται κοντά, ο μεν Απόλλων είναι στην 11η θέση με 31 βαθμούς, ενώ η Λαμία είναι στην 10η θέση με 31 βαθμούς. Την φετινή σεζόν οι 2 ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 2 φορές με την Λαμία να παίρνει την νίκη και στις 2 αναμετρήσεις με σκορ 1-0 και 0-1.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ντάουντα, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Φατιόν, Κιτόκο, Κάλισιρ, Βάρκα, Ρώσση, Ρηγόπουλο, Ρόδη.

Η αποστολή της Λαμίας: Επασί, Θεοδωράκης, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code