ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Παναιτωλικός : Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά με κίνητρο.

 


Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (19.30) τον Παναιτωλικό στο γήπεδο ''Θεόδωρος Βαρδινογιάννης'' για την 7η αγωνιστική των Play Out.

Στα πλαίσια της έβδομης και τελευταίας αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των πλέι άουτ, ΟΦΗ και Παναιτωλικός θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε στο ''Γεντί Κουλέ'' του Ηρακλείου, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά με ξεχωριστά κίνητρα και για τις δύο πλευρές.

 Οι μεν Κρητικοί έχουν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την παραμονή τους στην κατηγορία, με την μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Λαμίας. Αντίθετα η αγωνιστική χρονιά δεν τελειώνει εδώ για τα καναρίνια, αφού ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, θα τερματίσουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ, για την διεκδίκηση της παραμονής στην Super League.

Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια, έχει παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στους αγώνες των πλέι άουτ, παραμένει αήττητη και παρόλο που όλοι θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα την φετινή χρονιά, οι ασπρόμαυροι θα επιδιώξουν να την ''κλείσουν'' με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

 Αντίθετα, δεν τελειώνει σήμερα ο Γολγοθάς για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Οι Αγρινιώτες που προέρχονται από ήττα-σοκ στην έδρα τους, από τον Ατρόμητο με 1-3, ότι και να γίνει σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική,  θα τερματίσουν στην 15η θέση, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ. Αυτό σημαίνει πως ακολουθούν τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν για τον Παναιτωλικό, ο οποίος θέλει να μείνει σε αγωνιστική εγρήγορση με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση . 


Τι ετοιμάζουν οι δύο προπονητές 

ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Στάικο, Ναμπί, Τσιλιανίδη, Βαζ, Σόουζα, Σολίς, Γκαργκατζαλίδη, Σουρνάκη, Μίγγο και Νοικοκυράκη που έμειναν εκτός αποστολής. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ο Μακεδόνας τεχνικός έδειξε μια διάθεση να κάνει αλλαγές στην σημερινή αρχική 11άδα του ΟΦΗ  ενώ δεν αναμένεται να αλλάξει ο σχηματισμός. Ο Βάτερμαν θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Βούρος, Διαμαντής και Γιαννούλης. Δέξι μπακ-χαφ θα αγωνιστεί ο Μαρινάκης και αριστερό ο Κοροβέσης. Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Μεγιάδο,Σακόρ και Ντε Γκούζμαν με επιθετικό δίδυμο τους Στάρτζεον και Γιάννου. Θέση στην βασική εντεκάδα διεκδικούν επίσης και οι Σαρδινέρο και Νέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή : Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Από την άλλη ο Τραιανός Δέλλας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μανθάτη, Βάντερσον, Αριγίμπι και Κωνσταντόπουλο που έμειναν εκτός αποστολής. Δεν προβλέπεται να αλλάξει πολλά πραγματα σε πρόσωπα ή σχηματισμό, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο προπονητής του Παναιτωλικού. Ο Κνέτ θα ξεκινήσει βασικός κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μαλής και Καρασαλίδης κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Νταλσιο αριστερά τους και τον Μεντίνα δεξιά. Στο χώρο του κέντρου, αμυντικά χαφ θα είναι οι Εντιγκά και Ταχάρ ενώ ως επιθετικός μέσος θα αγωνιστεί ο Χόρχε Ντίας. Στην επιθετική τριάδα θα βρίσκονται οι Μπαρμπόσα(αριστερά), Ντουάρτε (δεξιά) με μοναδικό προωθημένο τον Ματσόλα.

Αναλυτικά η αποστολή : Κνέτ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Μάζουρεκ, Ντίαζ, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσας, Βέργος, Μεντόζα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Σκόνδρας, Ετιγκά, Γιάκολις, Αρσούρα




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code