ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30): Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο στην τελευταία "στροφή" των πλέι άουτ


ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα "κοντράρονται" για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ στο "Αλκαζάρ" (15/05, 19:30) σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, με την ΑΕΛ να έχει ήδη υποβιβαστεί και τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την άνετη παραμονή του.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγος έχει πάρει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες που έχουν απομείνει στο ρόστερ και είναι δεδομένο ότι η ενδεκάδα που θα επιλέξει θα έχει πολλά νέα πρόσωπα. Η ΑΕΛ έδιωξε ήδη 9 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ (Τσόσιτς, Μπεν Χατίρα, Νούνιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μουκαντζό, Σπαρβ και Μπάγιτς) ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Γκράουρ, Γλυνός, Κοτσιανούλης. Ματς χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον μιας και αν δεν αλλάξει κάτι εξωαγωνιστικά αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας της Λάρισας στη Super League.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Νάγκι, Σουλούκος, Ηλιάδης, Γιακιμόφσκι, Μπέρτος, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Στίφλερ, Γρηγορόπουλος, Μιλοσάβλιεβιτς, Χαλάτσης, Κολομπίνο, Δάκτυλας, Ακούνια, Νικολιάς, Ντουρμισάι, Πινακάς, Ζαχαράκης. 

Όσον αφορά τους Ηπειρώτες, ο Αργύρης Γιαννίκης θα παρατάξει μια ενδεκάδα με πολλές απουσίες και ενδεχομένως πολλούς νεαρούς στο αρχικό σχήμα, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό και μετρά συνολικά 9 κρούσματα μετά τα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν. Έτσι θα είναι μια ευκαιρία για να "τεστάρει" τους μικρούς αλλά και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος, ελλείψει πολλών ποδοσφαιριστών. Προτελευταίο ματς της σεζόν για τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα μιας και "υποδέχεται" την Τετάρτη (19/05, 17:15) τον Απόλλωνα Σμύρνης για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Όπως είναι φυσικό, δεν ανακοινώθηκε αποστολή λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Αυτή θα γίνει γνωστή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Θυμίζουμε πως το ματς της κανονικής διάρκειας ανάμεσα σε ΑΕΛ και Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο "Αλκαζάρ" είχε έρθει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code