ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προς παραμονή ο Χιμένεθ - Η πρόταση «έκπληξη»


Σε συζητήσεις βρίσκονταν οι άνθρωποι της Διοίκησης της ΑΕΚ τις τελευταίες δύο εβομάδες με τον Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να βρεθεί επιτέλους μία λύση για το μέλλον και των δύο πλευρών.

Οι πληροφορίες μας εκ των έσω... λένε πως η Ένωση θέλησε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό να προτείνει στον Μανόλο Χιμένεθ να απομακρυνθεί από τον πάγκο αλλά να παραμείνει στον σύλλογο και όχι σε οποιαδήποτε θέση αλλά αυτήν δίπλα σε Κονέ και Ταυλαρίδη, βοηθώντας στο κομμάτι του σκάουτινγκ, κυρίως με τις γνώσεις που ο ίδιος έχει από την ισπανική αγορά. Κάτι τέτοιο φέρεται ότι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός το σκέφτηκε αρκετά και ζήτησε να του δοθεί χρόνος προκειμένου να δώσει τελική απάντηση μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Από εκεί και έπειτα, η Ένωση έδειξε καλά στοιχεία αγωνιστικά, γνωρίζοντας όμως τις ήττες από ΠΑΟΚ στο Κύπελλο αν και σαφώς ανώτερη στο γήπεδο η ομάδα των κιτρινόμαυρων και εν συνεχεία ήττα στο Καραϊσκάκη, όπου και εκεί η ομάδα της ΑΕΚ είχε αρκετά καλή εικόνα. Τελικώς, ο ένας στόχος επετεύχθη, δηλαδή οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στην Ευρώπη μέσω των Play - Offs και κάπως έτσι διασώθηκε όσο θα μπορούσε να διασωθεί... η χρονιά.

Αυτό φαίνεται να έδωσε έξτρα Bonus στην παραμονή του κόουτς στον Σύλλογο, με τους αρχηγούς, Πέτρο Μάνταλο και Μιχάλη Μπακάκη να ζήτησαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον αγαπημένο τους Μανόλο. 

Την Τρίτη ο ισχυρός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα βρεθεί όπως έχει γίνει γνωστό στα Σπάτα, προκειμένου να μιλήσει από κοντά σε παίκτες και τεχνικό τιμ, μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, μίας περιόδου που θέλει γρήγορα να ξεχάσουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.

Εκεί, λογίζεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις τόσο για το μέλλον του Χιμένεθ όσο και αρκετών εκ των ποδοσφαιριστών, ενώ θα κάνει και έναν απολογισμό της σεζόν. 

Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η συνάντηση θα είναι μόνο με παίκτες ή θα διοργανωθεί δημόσια Συνέντευξη Τύπου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code