ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2 : Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.


Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ΟΦΗ και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο Γεντί Κουλε, πρόσφεραν όμορφο θέαμα,μοιραστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ενώ οι δύο ομάδες εκατέρωθεν κάνουν τα σχέδια τους για την επόμενη μέρα. Ο ΟΦΗ θέλει να ξεχάσει την φετινή χρονιά και ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη, που θα τον βρει ξανά στην super league, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε επαγρύπνηση αφού θα συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. 

Σαρδινέρο και Σταρτζεον τα γκολ για τους Κρητικούς, που βρέθηκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ. Ταχάρ και Βέργος οι σκόρερ για τα καναρίνια, που έδειξαν "ζεστοί" ενόψει των αγώνων μπαράζ. 

Οι 11αδες των δύο ομάδων

Ο Νίκος Νιόμπλιας παράταξε τους ασπρόμαυρους σε σχηματισμό 3-5-2 και συγκεκριμένα : Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια με τριάδα στο κέντρο της άμυνας τους Διαμαντή, Γιαννούλη και Βούρο. Δεξί μπακ-χαφ ήταν ο Μαρινάκης ενώ αριστερά ξεκίνησε ο Κοροβέσης. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μεγιάδο και Σακόρ ενώ λίγο πιο μπροστά τους έπαιξε ο Νέιρα. Γιάννου και Σαρδινέρο ήταν το επιθετικό δίδυμο.

Από την άλλη, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε την έκπληξη, αφού επέλεξε διάταξη 3-5-2, με τους: Κνέτ κάτω από τα γκολποστ, Μάλλη-Καρασαλίδη και Εντιγκά κεντρικούς αμυντικούς, δεξιά ο Ντουάρτε, αριστερά ο Ντάλσιο και στο χώρο του κέντρου οι Αρσούρα,Ταχάρ και Ντίας. Ο Ματσόλα ήταν ο μοναδικός προωημένος με τον Μπαρμπόσα να κινείται λίγο πιο πίσω του

Το παιχνίδι 

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς άγχος στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό εκατέρωθεν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να παίξουν ανοιχτά. Τα πρώτα λεπτά ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου, με πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αρκετά λάθη. 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 8ο λεπτό. Ο Σαρδινέρο βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, όπου τροφοδότησε τον Νειρα και ο Αργεντινος με σουτ από καλή θέση, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κνέτ.

Στο 18ο λεπτό, μετά από εξαιρετική  μακρινή μπαλιά του Βούρου στα δεξιά , ο Μαρινάκης βρήκε επίσης καταπληκτικά με σέντρα τον Σαρδινέρο μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού , ο οποίος με κοντινό σούτ από πλάγια θέση, άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ και έκανε το 1-0

Ο ΟΦΗ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να πιέσει για ένα δεύτερο γκολ.

Σε μια αντεπίθεση όμως στο 29' ο Παναιτωλικός παραλίγο να ισοφαρίσει! Μετά από σέντρα του Ντουάρτε από την δεξιά πλευρά, ο Ματσόλα πήρε την κεφάλια μέσα από την μικρή περιοχή του ΟΦΗ και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βάτερμαν. 

Στο 32ο λεπτό, οι Κρητικοί κέρδισαν φάουλ σε εξαιρετικό σημείο, ελάχιστα έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, αλλά ο Νέιρα έστειλε την μπάλα πάνω στο τείχος των αντιπάλων παιχτών. 

Το μακρινό σουτ του Ταχάρ στο 42ο λεπτό δεν βρήκε στόχο, αφού  έφυγε πολλά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Βάτερμαν, ενώ δύο λεπτά αργότερα, το επικίνδυνο γύρισμα του Γιάννου από τη δεξιά πλευρά  της μεγάλης περιοχής του Παναιτωλικού  δεν βρήκε αποδεκτή παίχτη του ΟΦΗ και οι αμυντικοί της ομάδας του Αγρινίου έδιωξαν μακριά. 

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον ΟΦΗ να έχει το προβάδισμα στο σκορ, την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο και την κατοχή της μπάλας. 

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία. Στο 47ο λεπτό ο Ταχάρ τροφοδότησε από τα δεξιά τον Ντουάρτε, που με μια πολύ καλή σέντρα, βρήκε τον Μπαρμπόσα σε καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ, όμως το τελείωμα του Πορτογάλου ήταν άστοχο, στέλνοντας την μπάλα με σουτ, μακριά από την εστία του Βάτερμαν. 

Στο 54ο λεπτό ήταν η σειρά του ΟΦΗ να χάσει ευκαιρία. Ο Μεγιάδο μετά από καταπληκτική προσπάθεια, πέρασε δύο παίχτες της ομάδας του Παναιτωλικού, βρέθηκε απέναντι από τον Κνέτ, όμως  δεν κατάφερε να τον κερδίσει , χάνοντας τεράστια ευκαιρία για τους ασπρόμαυρους να κάνουν δύο τα τέρματα τους. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μακόρ μετά από σέντρα του Νέιρα, βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της ομάδας του Αγρινίου, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση και να σουτάρει, αφού οι αμυντικοί του Παναιτωλικού πρόλαβαν να τον σταματήσουν. 

Στο 65ο λεπτό ο Νέιρα έκανε ένα καλό συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, όμως ο Κνέτ έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαρμπόσα προσπάθησε να απειλήσει με τον ίδιο τρόπο την εστία του ΟΦΗ, όμως ο Βάτερμαν δεν δυσκολεύτηκε να αποσοβήσει τον κίνδυνο. 

Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Αγρινίου. Ο Χόρχε Ντιας έβγαλε μια καταπληκτική σέντρα από δεξιά και ο Βεργος με ένα εντυπωσιακό ντακουνάκι μέσα από την μικρή περιοχή του ΟΦΗ, έγραψε το 1-1.

8 λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση του ΟΦΗ!Στο 78ο λεπτό ο Κοροβέσης με μια έξυπνη πάσα, έδωσε χώρο στον Σταρτζεον να κινηθεί προς την εστία του Παναιτωλικού και αυτός με ένα πολύ καλό διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Κνέτ,  δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Ηρακλείου με 2-1

Δύο λεπτά αργότερα, στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από αλλεπάλληλες κόντρες μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ , ο Ταχαρ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Βάτερμαν και με κοντινό σουτ έγραψε το 2-2, φέρνοντας το ματς ξανά στα ίσα. 

Το ματς κύλησε χωρίς κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση και ο διαιτητής Τζήλος, μετά από τρία λεπτά καθυστερήσεων, σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης.

ΟΦΗ : Βάτερμαν, Βούρος (75' Ουές), Μαρινάκης, Διαμαντής (46' Σελίμοβιτς), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα (65' Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Γιάννου (46' Καστάνιος), Σαρδινέρο (63' Στάρτζεον).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Καρασαλίδης, Μαλής, Εντινγκά, Ντουάρτε, Αρσούρα (61' Βέργος), Ντάλσιο, Ταχάρ, Ντίας, Ματσόλα (61' Μεντόσα), Μπαρμπόσα (88' Καρέλης)




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code