ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Είπε "αντίο" στη Super League με νίκη!

 


Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τη Super League η Λάρισα, η οποία επικράτησε με 2-0 του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Ακούνια και Κολομπίνο τα γκολ των νικητών, που σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.  

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του ματς δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες, ωστόσο "σημαδεύτηκε" από τον καβγά Μπέρτου και Κάστρο και το ρατσιστικό σχόλιο -σύμφωνα με τον Κολομβιανό του ΠΑΣ- του παίκτη της Λάρισας. Ο Κάστρο ήθελε να αποχωρήσει από το γήπεδο, ωστόσο έμεινε μετά την συγγνώμη του αντιπάλου του. Η πρώτη στιγμή του ματς ανήκε στην ομάδα της Λάρισας και ήταν το γκολ. Στο 22ο λεπτό ο Κολομπίνο κέρδισε την κατοχή της μπάλας και "πέταξε" στο κενό χώρο για τον Ακούνια, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Λοντίγκιν για το 1-0. Το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη της αναμέτρησης αλλά μέτρησε κανονικά μετά την παρέμβαση και τον έλεγχο του VAR. Από εκείνο το σημείο, οι Ηπειρώτες έγιναν πιο επιθετικοί στο παιχνίδι τους και έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Πίρσμαν πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και ο Νικολιάς έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα (26'). Η ΑΕΛ διπλασίασε τα τέρματά της στο 38ο λεπτό, όταν ο Κολομπίνο δέχθηκε τη πάσα του Μπέρτου, πέρασε το Κάργα και με ένα δεξιό ευθύβολο σουτ στο "παραθυράκι" του Λοντίγκιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου ο Ουρουγουανός χαφ με ασίστ και γκολ για την ομάδα του. Στο 41' το σουτ ου Κρίζμαν μετά από σέντρα του Σάλιακα δεν ανησύχησε τον Σουλούκο. Ισχυρό προβάδισμα για τους Λαρισαίους μετά από 45 λεπτά αγώνα.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο β' μέρος το σουτ του Πινακά που κόντραρε στον Πίρσμαν και κατέληξε κόρνερ. Από αυτό προήλθε και η κεφαλιά του Μουκαντζό που έφυγε λίγο άουτ (46'). Ο ΠΑΣ πίεσε για να βρει ένα γκολ και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αγώνα και έχασε ευκαιρία με τον Κάργα (49'), ενώ το φάουλ του Σάλιακα στο 54' "έφυγε" πάνω από το δοκάρι του Σουλούκου. Στο 61' ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά, μετά από έξοχη σέντρα του Σάλιακα με το εξωτερικό, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η ΑΕΛ απείλησε με το σουτ του Νικολιά, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Λοντίγκιν (66'). Οι Γιαννιώτες συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν σημαντική φάση στο 68' όταν ο Ελευθεριάδης έκανε τη σέντρα-σουτ από τα αριστερά, ο Σουλούκος έδιωξε ασταθώς με τις γροθιές με την άμυνα της ΑΕΛ στη συνέχεια να απομακρύνει προ του Κρίζμαν. Στο 70ο λεπτό, ο Ελευθεριάδης επιχείρησε το πόδι του με τον Σουλούκο να απομακρύνει την μπάλα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε να πιέζει στα τελευταία λεπτά για να βρει ένα γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα με το ματς να ολοκληρώνεται με σκορ 2-0 υπέρ της ΑΕΛ, η οποία "αποχαιρέτησε" τη Super League με "τρίποντο".

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σουλούκος, Μπέρτος, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι (64’ Μαϊδανός), Κολομπίνο, Ηλιάδης, Γρηγορόπουλος (90’ Χαλάτσης), Νικολιάς, Ακούνια (90’ Δάκτυλας), Πινακάς (78’ Ντουρμισάι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Πανουργιάς (75’ Γροσδάνης), Κάστρο, Παμλίδης, Πήλιος (65’ Ελευθεριάδης), Κρίζμαν, Λώλης (83’ Τριάδης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code