ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Λαμία: Έκλεισε την σεζόν με νίκη η Λαμία, πάλεψε ο γηπεδούχος

 


Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ομάδα της Λαμίας στο τελευταίο για τους Φθιώτους παιχνίδι της σεζόν και των Play Out, ενώ για την "Ελαφρά Ταξιαρχία" μένει ακόμα ένα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Τετάρτη. 

Ο αγώνας δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις 2 ομάδες, πάντως θέλουν και οι 2 να κερδίσουν, διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τσαγκαράκης.

Νικηφόρα έκλεισε η χρονιά για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, αφού με ένα γκολ από νωρίς του Ρόμανιτς η Λαμία κατάφερε να επικρατήσει με 0-1 επί του πολύ αξιόμαχου Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Χάβου από την άλλη κλείνει την σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη. Η Λαμία στην βαθμολογία έφτασε λοιπόν στους 35 βαθμούς και την 10η θέση, ενώ η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έμεινε στους 31 και επεσε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

1ο ημίχρονο: Το παιχνίδι από της αρχή του είχε πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό με τις 2 ομάδες να κάνουν αλλεπάλληλα λάθη. Πρώτος απείλησε ο Απόλλωνας Σμύρνης, με ένα σουτ του Κολ στο 9' από μακριά του οποίο πέρασε άουτ στην εστία του Επασί. Η Λαμία ήταν αυτή που με την πρώτη της τελική στην αναμέτρηση άνοιξε το σκορ με σκόρερ τον Ρόμανιτς στο 10' που εκμεταλλςύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κεφάλια του συμπαίκτη του και  βγήκε τετ-ατέτ και πλάσαρε εύστοχα τον Βερχούλστ και έκανε το 0-1. Στο 14' η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έβγαλε αντίδραση και έκανε μια ευκαιρία με τομ Φερνάντες αλλά ο Επασί μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Γενικότερα ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν καλός με τις 2 ομάδες να πατάνε εύκολα η μία της περιοχή της άλλης. Στο 18 η ομάδα τους Γρηγορίου είχε μια ακόμη καλή στιγμή με σουτ του Προβυδάκη το οποίο κόντραρε στον Χουχούμη που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 25' ο Απόλλων Σμύρνης είχε μια ακόμη καλή στιγμή με τον Χουχούμη η μπάλα πέρασε άουτ και παρέμεινε το 0-1. Στο 31ο λεπτο η Λαμία απείλησε εκ νέου την εστία του Βέρχουλστ, όπου ο Τιρόνε βρήκε τον Ρόμανιτς εκείνος σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα ήταν εκεί. Στο 34' η ομάδα του Απόλλωνα πήγε να βάλει ένα απίστευτο γκολ μετά από ψαλδακι του Φατιόν αλλά ο πορτιέρε της Λαμίας ήταν εκεί και έδιωξε σε κόρνερ. Οι 2 ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, καθώς δεν είχαν τίποτα να χάσουν και έπαιξαν πολύ ανοιχτά, με την Λαμία να έχει προς το παρόν το προβάδισμα. Με την συμπλήρωση των 45 λεπτών η Λαμία έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει 2 τα τέρματα της με τον Ρόμανιτς να πιάνει μια κεφάλια εξ εξ επαφής με την εστία του Βέρχουλστ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη, εκείνος έκανε επέμβαση. Στο 47' ο Προβυδάκης εκτέλεσε ένα φάουλ πάνω από τα δοκάρια του Βερχούλστ. Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με 0-1.

2ο ημίχρονο: Απόλλων Σμύρνης και Λαμία ξεκίνησαν τον δεύτερο μέρος με τους ίδιους 11 χωρίς καμία αλλαγή. Η Λαμία μπήκε καλύτερα και απειλήσε με τον Τιρόνε που σούταρε κατευθείαν αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Απόλλων πίεσε και έκανε μια φάση, αλλά η κεφάλια του Ιωαννίδη δεν ανησύχησε τον Επασί και το σκορ παρέμεινε ίδιο. Στο 52ο λεπτό ο Ιωαννίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα αφού με εξουδετερομένο τον Επασί πλάσαρε, αλλά ο Αντέτζο έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στο 65' ο Μπετινέλι έκανε ωραία ενέργεια πάτησε περιοχή, σούταρε αλλά ο Επασί απέκρουσε και διατήρησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Στο 2ο μέρος ή γηπεδούχος ομαδα ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει τρόπο να σκοράρει. Για την Λαμία απείλησε με ένα σουτ ο Τζανδάρης, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά από τα δοκάρια του Βέρχουλστ. Απο εκεί και πέρα ο ρυθμός επεσε και δεν έγινε κάποια ιδιαίτερα αξιόλογη ευκαιρία για καμιά από τις 2 ομάδες. Το ματς τελείωσε με νικήτρια της Λαμία μετά το γρήγορο γκολ του Λαζάρ Ρόμανιτς στο 10', τελικό σκορ 0-1.

Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης (Ρώσση 80'), Τσαμπούρης (Ντάουντα 63'), Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Κολ (Λαγός 80'), Φερνάντεθ, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (Βράκας 80'). 

Πάγκος: Κώτσαρης, Μπρούσιτς, Κιτόκο, Ρώσση, Βάρκας, Λαγός, Ρηγόπουλος, Ντάουντα, Ρόδης. 

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης (Μπιανάρσον 86'), Γκούγκα, Τιρόνε (Βασιλακάκης 59'), Καραμάνος, Ρόμανιτς (Πίτι 86').

Πάγκος: Θεοδωρόπουλος, Αραμπούλι, Ασίγκμπα, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Γκαζαριάν, Πίτι, Βασιλακάκης, Σταμούλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code