ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-Βόλος 1-0: Αποχαιρέτησε με γκολ τα γήπεδα ο Ούμπιντες

 


Παρότι το Ατρόμητος-Βόλος δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, το ματς είχε μια ξεχωριστή νότα λόγω του ότι ήταν το τελευταίο ματς του Χαβιέ Ούμπιντες ως παίκτη. Πριν το ματς, ο Αργεντινός δέχθηκε ανθοδέσμη και από τις δύο ομάδες, ενώ η σύζυγος του, τον τραβούσε βίντεο. Στα αγωνιστικά, στο 8' ο Ατρόμητος έχασε μια μεγάλη ευκαρία, αφού η κεφαλιά του Γιακουμάκη από σέντρα του Αθανασίου, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Το ματς δεν είχε τις μεγάλες ευκαρίες, με τον Βόλο να απειλεί με τον Μπαρτόλο στο 43' λεπτό. Στην ανάπαυλα, οι φίλαθλοι του Ατρομήτου βγήκαν φωτογραφίες και έδωσαν βραβεία στον Ούμπιντες.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Περιστερίου και πάλι είχε τον πρώτο λόγο και στο 61' λεπτό κέρδισε πέναλτι, αφού ο Γκρίλο έκανε χέρι μετά από σουτ του Μανούσου. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Χαβιέ Ούμπιντες που διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 1-0. Το σκορ δηλαδή δεν άλλαξε στο ματς, αφού οι δύο ομάδες αν και παίζαν ανταγωνιστικά, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. 

Στο 90+2' ο Ούμπιδες έγινε αλλαγή, όλη η ομάδα του Περιστερίου πήγε να τον αγκαλιάσει και ο άσος του Ατρομήτου... λύγισε και έκλαψε.

90'+2' Ο Ούμπιδες ήρθε η ώρα να γίνει αλλαγή και... λύγισε. Όλη η ομάδα πηγαίνει να τον αγκαλιάσει.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Αθανασίου, Νταβιώτης, Γούτας, Στρούγγης, Σάλομον, Ούμπιδες, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Γιακουμάκης, Μανούσος.
 
ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Λογάρας, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντεντάκης, Μπαρτόλο, Μπουένο, Κιάκος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code