ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eurovision '21: Ιταλία for the win και... Ελλάδα για μεγάλα πράγματα !


Σάββατο 15 Μαΐου σήμερα και η Eurovision πλησιάζει όσο ποτέ... μετά την αιφνίδια διακοπή της ελέω πανδημίας COVID-19 πέρσι. Για όσους δεν γνωρίζουν (τουλάχιστον ανεπίτρεπτο), φέτος ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα στην Ολλανδία και στο «Ahoy Arena», όπου και έχει μεταμορφωθεί σε ένα εξαιρετικό stage με μία από τις πιο μεγάλες LED οθόνες που έχουμε δει ποτέ μας στην Eurovision.

Ας μην τα πολυλογούμε, την εισαγωγή μας την κάναμε και σας βάλαμε στο κλίμα για όσους ήσασταν εκτός αυτού και πάμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά για το τί θα δούμε φέτος και τι αναμένουμε από στοιχηματικής και όχι μόνο άποψης.

Ελλάδα για 10αδα και κάτι παραπάνω, επιτέλους !
Αν και η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει βαλθεί να στέλνει ποιοτικά τραγούδια και να μην ψηφίζεται, κάτι που πραγματικά είναι απορίας άξιο, φέτος είπε να...ξαναστείλει ποιοτικό τραγούδι ! Φέτος, όμως οι συνθήκες είναι τέτοιες που έχουν φέρει την Ελλάδα σταθερά στις στοιχηματικές εταιρείες στην 10η θέση και δεν το «κουνάει» από εκεί. 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη φέρεται να έχει κερδίσει αρκετά τις εντυπώσεις των Eurofans και οι πηγές μας λένε πως το ίδιο έχει συμβεί και με τις κριτικές επιτροπές, όπου μας παρουσιάζουν 5ο φαβορί αυτή την στιγμή, κάτι που σημαίνει ουσιαστικά πως πάμε για ένα πολύ δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία μετά από χρόνια.

Για το... «κόλπο γκρόσο» η Ιταλία με αντίπαλο την Γαλλία

Η Ιταλία φέτος θέλησε να ξεσηκώσει την σκηνή της Eurovision στέλνοντας ένα καθαρόαιμο ροκ κομμάτι στην γλώσσα της. Μέχρι στιγμής παρουσιάζει μία άκρως ανοδική πορεία, με τις στοιχηματικές να την έχουν στην 2η θέση για τον τίτλο.

Οι Ιταλοί φέρονται να εντυπωσίασαν με την σκηνική τους παρουσία, αφού μετά τις πρώτες πρόβες είδαμε τους ίδιους να μεταφέρουν ένα κλίμα συναυλίας και μάλιστα αρκετά ροκ στην σκηνή, κάτι που έχει λείψει πάρα πολύ από τον κόσμο λόγω της πανδημίας.

Αντίπαλος των γειτόνων μας, φαίνεται να είναι η Γαλλία, όπου κακά τα ψέματα φέτος φέρνουν μία πολύ ωραία και ποιοτική μπαλάντα, χωρίς όμως να έχει εντυπωσιάσει η σκηνική παρουσία, με τον κόσμο να πιστεύει πως η λιτότητα είναι συνώνυμο της φετινής συμμετοχής των Γάλλων. Στις στοιχηματικές παραμένει κορυφή, από που αναρριχήθηκε ξαφνικά, ωστόσο στην βραδιά του τελικού πιστεύεται έντονα πως θα...πέσει, τουλάχιστον στο televoting.

Στα «αζήτητα» Μάλτα και Ελβετία

Όλο αυτό το διάστημα, πριν ταξιδέψουν οι αποστολές των χωρών στην Ολλανδία και το Ρότερνταμ, ξεκάθαρα φαβορί για την νίκη φαινόντουσαν πως θα είναι η Μάλτα αλλά και η Ελβετία. 

Από την μία η Μάλτα φαιρόταν να έχει όλο το πακέτο για την μεγάλη νίκη και από την άλλη η Ελβετία με γαλλικό κομμάτι έδειχνε να μπορεί να «χτυπήσει στην κόντρα» με την σκηνική της παρουσία, καθώς το βίντεοκλιπ της συμμετοχής της άφηνε αρκετές υποσχέσεις.

Τελικώς, καμία από τις δύο χώρες δεν φαίνεται να παίρνουν προβάδισμα, αντιθέτως κάθε μέρα και πέφτουν πιο πολύ, μετά τις πρώτες πρόβες και την σκηνική τους παρουσία. Αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, η Μάλτα από πρώτη βρίσκεται στην 3η θέση, ενώ η Ελβετία από την 2η στην...6η.

Και λίγο... στοιχηματάκι ! 

Την Eurovision στην Ελλάδα την έχουμε συνδιάσει με παρέα, οικογένεια και... delivery, αυτή την φορά θα προσθέσουμε και κάτι ακόμα και πιστέψτε, δεν θα βγούμε χαμένοι. Σ' αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί, δίπλα δίπλα ! 

Για πάμε να ρίξουμε και ένα στοιχηματάκι λοιπόν... με βάση τις αποδόσεις σε Novibet, που είναι και αρκετά υψηλές για την Eurovision.

Ξεκινάμε,


και μέσα στην ημέρα ή τις επόμενες περιμένουμε να μπουν:


και 


και



Δείτε όλες τις συμμετοχές σ' ένα βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code