ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ντέρμπι "αιωνίων" για το γόητρο


Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην "Λεωφόρο" (19:30) για την τελευταία αγωνιστική των play off της Super League 1, χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι "ερυθρόλευκοι" είναι ήδη πρωταθλητές, ενώ οι "Πράσινοι" έχουν χάσει το εισιτήριο Ευρώπης.

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μη κατάφερε να διεκδικήσει θέση στην Ευρώπη, ωστόσο θα τα παίξει όλα για όλα για το γόητρο. 

Οι "πράσινοι" θα παρουσιαστούν στην Λεωφόρο με πολλές απουσίες και στη λίστα αυτή προστίθεται και ο Καμπετσής, καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Αναλυτικότερα οι Σωκράτης Διούδης, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Σεχ Νιάς δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε ολόκληρη την προπόνηση με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να αναγκάζεται να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Ολυμπιακός:

Χωρίς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ουσεϊνού Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής στόπερ έχει υποστεί μία θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, ενώ η σεζόν για τους άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς έχει τελειώσει.

Από εκεί και πέρα, ο Πέντρο Μαρτίνς πήρε όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες και συμπεριέλαβε στην αποστολή και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

Ολυμπιακός: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code