ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέταξε για Ευρώπη,Παναθηναικός-ΑΕΚ 0-1


 
Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΑΕΚ για τις ανάγκες της 8ης αγωνιστικής. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ρυθμός στον αγώνα καθώς και οι δύο ομάδες μπορούσαν να πάρουν αποτέλεσμα.Έχασε στις καθυστερήσεις του  αγώνα πέναλτι ο Μακέντα.Με αυτή την νίκη η Ένωση κλείδωσε την Ευρώπη ενώ ο Παναθηναϊκός   έμεινε εκτός  ευρωπαϊκών θέσεων. 

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες  χωρίς καμιά κλασική ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να έχει κοντά τις γραμμές του και να επιτεθεί  οργανωμένα. Από την άλλη η Ένωση είχε ψηλά τις γραμμές της, εκμεταλλεύονταν τα λάθη στην μεσαία γραμμή των γηπεδούχων για να βγει στην αντεπίθεση.Στο 30ο λεπτό μετά από προσωπική ενέργεια του Μολό η μπάλα πάει στον Καμπετσή ο οποίος επιχείρησε ψαλιδάκι όμως ο Τσιντώτας ήταν σε ετοιμότητα. Στο 35ο λεπτό το σουτ του Σανκαρέ κατέληξε εκτός.Η ΑΕΚ ενώ είχε τις προϋποθέσεις για την δημιουργία ευκαιρίας στα καρέ του Παναθηναϊκού, δεν είχε κανένα σουτ στην εστία.Αμφότερες οι δύο ομάδες, είναι προσεχτικές ως προς την ανασταλτική τους λειτουργία για αυτό τον λόγο γίνονται πολλές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλύτερη ήταν στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Ένωση,στο 50ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έδωσε στον Μάνταλο ο οποίος πέρασε τον Σέκενφελντ έκανε κοντρόλ με το στήθος  και νίκησε στην δεξιά γωνιά τον Διούδη για να ανοίξει το σκορ.Στο 55ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ βρήκε τον Γαλανόπουλο ο οποίος σούταρε αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε από τον Βιγιαφάνες.Στο 67ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά ο  Τσιντώτας  αρχικά έδιωξε και στην συνεχεία με κεφαλιά ο Λόπες πέφτοντας έδιωξε σε κόρνερ.Στο 75ο λεπτό ο Σβάρνας με κεφαλιά βρήκε στο δοκάρι του Διούδη. Στο 84ο λεπτό ο Λόπες εκτέλεσε στημένη φάση λίγο έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νεντελτσεάρου έκανε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι.Ο Μακέντα όμως αστόχησε στην εκτέλεση του βρίσκοντας στην μπάλα στο δοκάρι.


ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό(Σαντσες 80), Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Νιάς(Μπουζούκης 80), Σανκαρέ(Αλεξανδρόπουλος 71), Βιγιαφάνιες, Καμπετσής(Καρλίτος 58'), Χατζηγιοβάνης(Εμπαγκοτό 71), Μακέντα. 

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος(Μπακάκης 81), Λόπες, Σβάρνας, Τσιγκρίνσι, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος(Σάκχοφ 70), Τάνκοβιτς(Αλμπάνης 70), Ανσαριφάρντ(Νεντετσεάρου 89).









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code