ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Μοίρασαν ευκαιρίες και βαθμούς (0-0)



Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στην Τρίπολη, σε ένα ματς που ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουνε συστήματα και να δίνουνε ευκαιρίες σε μικρούς παίχτες απο τις ακαδημίες τους καθώς και σε παίχτες που δεν είχανε αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με σκοπό να αξιολογηθούνε ενόψει της νέας σεζόν και στο τέλος να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Α΄ ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία για το παιχνίδι ήρθε απο την πλευρά του Ολυμπιακού μόλις στο 6ο λεπτό όταν η εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη πέρασε λίγα μόλις εκατοστά δίπλα απο το δοκάρι. Δεύτερη σπουδαία ευκαιρία για τους Ερυθρόλευκους με το σούτ του Ανδρούτσου να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου και να γλυτώνει τους Αρκάδες απο το γκολ, με την φάση να ελέγχεται για περίπτωση οφσάιντ. Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 22ο λεπτό με τον Χασάν, όταν μετά απο σέντρα του Ανδρούτσου η κεφαλιά του πέρασε άουτ πάνω απο τα δοκάρια, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι κυρίαρχος στα πρώτα 25 λεπτά...

Άψογη επιθετική ανάπτυξη και συνεργασία ανάμεσα στους Μπρούμα, Βρουσάι και Μπουχαλάκη, με την μπάλα να φτάνει στον τελευταίο στην άκρη της μικρής περιοχής, αλλα του σουτ του να είναι δυνατό και να περνάει εκτός εστίας. Φοβερή ενέργεια απο τον νεαρό Σουρλή του Ολυμπιακού, όπου πέρασε 4 παίχτες του Αστέρα Τρίπολης αλλά έχασε την μπάλα στην τελική προσπάθεια, σε μια ενέργεια που αποδείκνυε τον λόγο που τον πιστεύει τόσο πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς. Στην συνέχεια ύστερα απο εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας η κεφαλιά του Χασάν πέρασε εκτός. Απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο έχοντας 5 τελικές προσπάθειες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει αλλά τον Αστέρα Τρίπολης να έχει σοβαρότατα προβλήματα στην ανάπτυξη και στην τελική προσπάθεια μη έχοντας ουσιαστικά απειλείσει την εστία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο.

Β΄ ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πετύχει το πολυπόθητο γκολ με τον Ελ Αραμπί να βρίσκει την κεφαλιά ύστερα απο σέντρα του Βαλμπουενά και τον Παπαδόπουλο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Πρώτο σουτ του αγώνα για τους Αρκάδες στο 53 απο τον Γκόμεζ αλλά να περνάει αρκετά εκτός ενώ λίγο αργότερα στο 58 ο Τζολάκης διώχνει σε κόρνερ εκτέλεση φάουλ απο τον ίδιο παίχτη στην δεύτερη συνεχόμενη ευκαιρία του Αστέρα Τρίπολης. 

Οι πολλές αλλαγές με μικρούς παίχτες έριξε τον ρυθμό του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να έχει την κατοχή υπέρ του (60%-40%) αλλά να μην υπάρχει η μεγάλη φάση, με τον Αστέρα να προσπαθεί να κερδίσει μέτρα για να δημιουργήσει ευκαιρίες. Δύο συνεχόμενα καλά σουτ απο τους Κρεσπί και Γκόμεζ (72΄, 78΄) αλλά να είναι αρκετά άστοχα και να μην ανησυχούνε τον Τζολάκη. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους δύο προπονητές να βάζουν στο παιχνίδι αρκετούς μικρούς παίχτες και τον Ολυμπιακό να αλλάζει και τον τερματοφύλακα του βάζοντας στην θέση του Τζολάκη τον νεαρό Καραργύρη αλλά το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος και το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας και τους πραγματικά κερδισμένους να είναι οι νέοι παίχτες των δύο ομάδων που πήρανε ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code