ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ημιτελικός αποδείξεων για τους Δικεφάλους!

 


Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με φόντο το τελικό.


Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο "Σπύρος Λούις" με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να ρίχνονται στη μάχη των ημιτελικών και να θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δίνει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας. Από βαριές ήττες που προκάλεσαν εντάσεις στο εσωτερικό τους προέρχονται οι δύο ομάδες, από Ολυμπιακό η ΑΕΚ, από Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ και η αντίδραση είναι το πρώτο ζητούμενο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει και πάλι να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λάτσι και Σιμόες, καθώς και στον Σάκχοφ που ταλαιπωρείται από κορωνοϊό. Στο κομμάτι της ενδεκάδας ο Τσιντώντας είναι αυτός που αγωνίζεται στα παιχνίδια κυπέλλου και αναμένουμε το ίδιο και σήμερα. Δεξιά στην άμυνα ο Νταντσένκο, αριστερά ο Λόπες και στο κέντρο ο Σβάρνας με τον Νεντελτσεάρου. Δύο κεντρικά χαφ οι Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος, που επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μπροστά τους ο Μάνταλος, με τον Λιβάι Γκαρσία δεξιά, τον Τάνκοβιτς αριστερά, ενώ ο Ολιβέιρα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Από τη μεριά του ο Πάμπλο Γκαρσία δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, πέραν του τραυματιά Μιτάι, που απουσιάζει εδώ και καιρό. Ο Ζίβκοβιτς φαίνεται ότι θα επανέρθει στο αρχικό σχήμα, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο και Μπαμπά Ραχμάν. Σβαμπ και Τσιγγάρας θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Ελ Καντουρί μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιά στην επίθεση ο Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Τζόλης και στην κορυφή είναι πιθανό να επανέλθει ο Κρμέντσικ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάϊ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Σαρδέλης, Γκαρσία, Τάνκοβιτς, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαϊλίδης, Λύρατζης, Μπαμπά Ραχμάν, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Καγκάβα, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς Α., Τζόλης, Λάμπρου, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι, Κούτσιας, Κρμέντσικ.

Ώρα: 20:00.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ.

Μετάδοση: CosmoteSport3 HD.

Διαιτητής: Γκεόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία). VAR: Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code