ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Οι σκέψεις του Γκαρσία ενόψει ΑΕΚ

 


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό του κυπέλου με την ΑΕΚ (7/4 20:00) χωρίς να έχουν προκύψει προβλήματα τραυματισμών μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει διλήμματα όσων αφορά στο ποιους να χρησιμοποιήσει στο κομβικής σημασίας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Βασικότερο όλων η επιλογή τερματοφύλακα.Ο Πασχαλάκης έχει επιστρέψει στα τελευταία δύο παίχνιδια καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα παιχνίδια του κυπέλου.Η επιστροφή όμως του Έλληνα πορτιέρο δεν έχει φέρει την διαφορά στην θέση σε σχέση με όταν αγωνίζονταν ο Ζίβκοβιτς και η πραγματικότητα είναι πως όσες αλλαγές και να έγιναν στην θέση καμία δεν έφερε λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον ΠΑΟΚ όλη την χρονιά,οπότε ο Γκαρσία έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα να λύσει.

Το άλλο μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η κορυφή της επίθεσης στην οποία στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζεται ο Κάρολ Σβιντέρσκι.Ο Πολωνός όπως και ο Πασχαλακής έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στην Ένωση όμως δεν μπόρεσε να διασωθεί του ναυαγίου απέναντι στον Παναθηναϊκό, πράγμα το οποίο σημαίνει πως η θέση είναι αμφίβολη.

Πέραν αυτών, ο Βιερίνια αναμένεται να πάρει θέση βασικού καθώς δεν έπαιξε με τον Παναθηναϊκό όπως και ο Τζόλης που μπήκε σαν αλλαγή στην θέση του Μούργκ.

Τέλος ο ΠΑΟΚ όσα πρόσωπα και να αλλάξει στο σχήμα που θα παραταχθεί απέναντι στην ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα στην επίθεση και κυρίως στην ανασταλτική του λειτουργία που χολώνει, καθώς το να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε διπλούς αγώνες θα είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την έκβαση της σειράς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code