ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιάννινα-Ολυμπιακός: Δυο ομάδες χωρίς άγχος για τον ημιτελικό των Ζωσιμάδων

 


Ο Άγιαξ της Ηπείρου υποδέχεται στους Ζωσιμάδες (18:00) τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για τον ημιτελικό του Κυπέλου Ελλάδος. Δυο ομάδες που θα αγωνιστούν με προσοχή αλλά χωρίς άγχος σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να παρακολουθήσουμε όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Man to man

Από την μία, ο ΠΑΣ του Αργύρη Γιαννίκη αποτελεί από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν, καθώς δείχνει να έχει εξασφαλίσει την παραμονή στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας παράλληλα μεγαλειώδη πρόκριση στους 4 του κυπέλου. Μάλιστα για να το καταφέρει αυτό, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό σε σειρά διπλών αγώνων, σημειώνοντας δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1). Τελευταία τους αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τα Play Out όπου και ηττήθηκαν, γεγονός που δεν επηρεάζει άμεσα την ομάδα καθώς όπως ήταν λογικό το μυαλό όλων ήταν στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μάρτινς πραγματοποιούν ονειρική χρονιά, έχουν εξασφαλίσει την κατάκτηση του 46ου πτωταθλήματος και δείχνουν ακλόνητο φαβορί για το κύπελο. Για να φτάσουν ωστόσο στους 4 τα χρειάστηκαν, με τον Μπουχαλάκη να γίνεται λυτρωτής στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Άρη. Η ψυχολογία όλων στα ύψη, καθώς η ομάδα προέρχεται από τον θρίαμβο του ΟΑΚΑ όπου και επικράτησε με σκορ 1-5 με αντίπαλο την Ένωση.

Προϊστορία

Οι Ηπειρώτες αποτελούν την ομάδα που δυσκολεύει παραδοσιακά τον Ολυμπιακό. Με τους διό τους να έχουν αγωνισθεί 25 φορές, οι γηπεδούχοι έχουν σημειώσει 7 νίκες, 12 οι Πειραιώτες, ενώ 6 φορές η αναμέτρηση έληξε ισοπαλία. Ακόμη και φέτος οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν περάσει εύκολα, με τον ΠΑΣ να τους αποσπά βαθμό στα Γιάννινα και με γκολ του Χασάν στο 90 εντός να καταφέρνει η ομάδα του Μάρτινς να πάρει ένα τρίποντο.

Απουσίες και αποστολή:

Όσον αφορά τις απουσίες των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Σιόντη και Κριζμάν. Εκτός και ο Βαλμπουενά για τους ερυθρόλευκους, με τις αποστολές να διαμορφώνονται ως εξής:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σάλιακας, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Λώλης, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου

Oλυμπιακός (Μάρτινς): Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code