ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζόραν Γιόβιτσιτς: «Γνωρίζουμε ότι μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες με την ΑΕΚ»


O 45χρονος προπονητής της Gorenje Velenje, Ζόραν Γιόβιτσιτς μίλησε αποκλειστικά στο Sportsnewsgreece και τον Άρη Κατσίδη ενόψει των αγώνων με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του EHF European Cup. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι Σλοβένοι νίκησαν την Ζούμπρι στα προημιτελικά και στα δύο παιχνίδια και πήραν την πρόκριση για τους "4".

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας σε δηλώσεις του, έχει τονίσει ότι την θεωρεί την πιο ισχυρή από τις ομάδες που έχουν προκριθεί και έχει επισημάνει το σημείο-κλειδί στο παιχνίδι της, που είναι η ομαδικότητα.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 17-25 Απριλίου με το πρώτο παιχνίδι να είναι στη Σλοβενία και το επαναληπτικό ματς στην έδρα της ΑΕΚ.

Όλα όσα δήλωσε ο κόουτς Ζόραν Γιόβιτσιτς στο sportsnewsgreece.gr και τον Άρη Κατσίδη:

Θα αντιμετωπίσετε την ΑΕΚ το Σάββατο (17/4). Ποια είναι η άποψη σας για τους κιτρινόμαυρους; Πως σχεδιάζετε να τους νικήσετε;

Αυτή τη στιγμή, για εμάς η ΑΕΚ παραμένει άγνωστη, δεν είχαμε ακόμη χρόνο να το αναλύσουμε. Αλλά σύμφωνα με τα αποτελέσματα που είδα, είναι σίγουρα μια ομάδα που έχει πολλούς ξένους παίκτες-από την Ισπανία, από χώρες τις πρώην Γιουγκοσλαβίας, από την Αυστρία, την Βραζιλία. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες. Θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα όσο καλύτερα μπορούμε.

Τι χαρακτηριστικά θέλετε η ομάδα σας να βγάζει στο γήπεδο;

Περιμένω από την ομάδα μου να δίνει το maximum σε κάθε αγώνα. Θα είναι το ίδιο αυτή τη φορά. Θα χαρώ πολύ αν σε αυτούς τους δύο αγώνες δώσουν το καλύτερο εαυτό τους. Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε όλοι χαρούμενοι, είτε προχωράμε είτε όχι.

Πως αξιολογείτε την σεζόν μέχρι τώρα και ποιοι είναι οι στόχοι της Gorenje Velenje από εδώ και πέρα;

Μέχρι τώρα, είμαστε πολύ χαρούμενοι με τα αποτελέσματα, αλλά αδιαμφισβήτητα επιθυμούμε να καταφέρουμε περισσότερα. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ, ο κόουτς Δημητρούλιας δήλωσε πρόσφατα ότι: "Νομίζω ότι η Gorenje Velenje παίζει πιο ομαδικά περισσότερο από κάθε ομάδα στον θεσμό". Θα ήθελα να το σχολιάσετε αυτό και να μας μιλήσετε επίσης για την φιλοσοφία της ομάδας σας.

Είναι ωραίο να ακούω αυτήν την άποψη, αλλά πρέπει αυτό να αποδεικνύεται σε κάθε ματς.Γνωρίζουμε ότι η πιο σκληρή δουλειά μέχρι στιγμής μας περιμένει και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κάθε παίκτης είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέλος της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο δουλεύουμε. Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα, που επιδεικνύει ζήλο για να αποδείξει πράγματα. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά και όλοι δουλεύουμε μαζί για να βελτιωθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η φιλοσοφία, ωστόσο, είναι σκληρή δουλειά και χρειάζεται σύνδεση μεταξύ όλων μας.

 Είστε στα ημιτελικά του EHF European Cup. Αυτό σας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να κυνηγήσετε την νίκη και να πάρετε το εισιτήριο για τα τελικά; 

Αδιαμφισβήτητα. Για ακόμη μια φορά-έχουμε ακόμη ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας. Αλλά, μπαίνουμε στο ίδιο ματς το ίδιο, ανεξάρτητα με ποιον παίζουμε, ο στόχος είναι να νικήσουμε.Θα είναι το ίδιο αυτή τη φορά. Είναι σημαντικό να δώσουμε το maximum και αν αυτό είναι αρκετό, θα είμαι φυσικά πολύ χαρούμενος αν προκριθούμε στα τελικά.

Τελευταία ερώτηση. Ποια είναι η άποψη σας για την χώρα μας και έχετε ξεχωρίσει από την χώρα ματς (Ελλάδα) κάποιους παίκτες ή ομάδες;

Η Ελλάδα φυσικά έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Ως πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας, έχω παίξει στο παρελθόν ενάντια στην Εθνική Ελλάδας, που είχαν κάποιους καλούς παίκτες χάντμπολ που έχουν παίξει σε κορυφαίες ομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code