ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Όλα θα κριθούν στο Καραϊσκάκης



Ο Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν εντυπώσεις και θέαμα στο πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας (1-1). Και οι δύο ομάδες ήταν πλήρως ανταγωνιστικές και είχαν ευκαιρίες, με την πρώτη χρονικά να ανήκει στον Χασάν με ένα τετ-α-τετ στο 11' λεπτό, οπού απόκρουσε ο Λοντίγκιν με δεύτερη προσπάθεια. Το ματς δεν είχε σταθερό ρυθμό και οι δύο ομάδες έψαχναν τρόπο να ανοίξουν το σκορ, κάτι που κατόρθωσαν πρώτοι οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε στο 45' λεπτό.

Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος για να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να διαχειρίζεται αποτελεσματικά την κατάσταση. Βέβαια με ένα τρομερό γυριστό μετά από σέντρα του Φορτούνη, ο Χασάν έφερε το ματς στα ίσα στο 73' λεπτό. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες του, με πιο ιδιαίτερο, το χαμένο τετ α τετ του Ελ Αραμπί στο 79' λεπτό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσμπε, Παντελάκης, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Παμλίδης και Μιλιντσεάνου.


Ολυμπιακός: Σα, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code