ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λάρισα-Ολυμπιακός: Στο Αλκαζάρ, αλλά με το μυαλό στο Έμιρειτς

 



Η Λάρισα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Κυριακή (14/3, 19:00) στο πλαίσιο της 26ης κα συνεπώς τελευταίας αγωνιστικής της SuperLeague.

Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στην Θεσσαλία, με το μυαλό του να είναι στον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης (18/3) με την Άρσεναλ, οπού εκεί θα κριθεί η πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa League. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπα, Σεμέδο λόγω τρυματισμών, αλλά και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βρουσάι.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους, τους Νίκολα Ζίζιτς, Θεοχάρη Ηλιάδη και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς λόγω τιμωριών.


Η αποστολή της Λάρισας: Νάγκι, Σουλούκος, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Μαϊδανός, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Γκοτζαμανίδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Μουκάντζο, Πινακάς, Ντουρμισάι, Ακούνια, Χαλάτσης, Γλυνός, Στοΐνοβιτς, Γρηγορόπουλος, Νούνιτς, Μπεν Χατίρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code