ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΚ: Να παραμείνει στην δεύτερη θέση η ΑΕΚ, να πάρει εκδίκηση για το κύπελλο ο ΝΠΣ

 


 Ο ΝΠΣ Bόλος υποδέχεται την ΑΕΚ στο "Πανθεσσαλικό" στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Super League.

ΝΠΣ Βόλος:

Ο Βόλος θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από το Κύπελο με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μάλιστα η ομάδα του Λόπεθ θα βγάλει αντίδραση και θα παλέψει με ότι έχει για να πάρει μια σημαντική νίκη.

Ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Βόλου με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής για την Super League.

Ο Άνχελ Λόπεθ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ριένστρα , καθώς κάποιες ενοχλήσεις της τελευταίας στιγμής τον άφησαν εκτός. Επιπλέον απών θα είναι και ο τιμωρημένος Φεράρι, όπως και οι τραυματίες Ντεντάκης, Μίλοκ και Ρενάτο.

ΑΕΚ:

Με αρκετές απουσίες, αλλά και μια επιστροφή, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σημερινό παιχνίδι (14/3, 19:00) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Στόχος είναι η νίκη, για να παραμείνει η Ένωση στη δεύτερη θέση, ενόψει των πλέι οφ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Κώστα Γαλανόπουλο και Αντρέ Σιμόες που είναι τραυματίες, ενώ εκτός άφησε τον ανέτοιμο Μπακάκη και τον τιμωρημένο Αντρέ Λόπες.

Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Περέα, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Μπουένο.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης και Χριστόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code